Silky Organic Recover Box wint Award ‘Professional Beauty Product of the Year 2019’ als baanbrekend product bij huidzorg bij kanker

SILKY ORGANIC RECOVER BOX WINT AWARD ‘PROFESSIONAL BEAUTY PRODUCT OF THE YEAR 2019’ ALS BAANBREKEND PRODUCT BIJ HUIDZORG BIJ KANKER

Ontzettend trots zijn we! Onze Silky Organic Recover Box is door de vakjury en de schoonheidsbranche uitgeroepen tot Professional Beauty Product of the Year 2019; dé award in de professionele branche voor de cosmeticamerken.

Wij realiseren ons hoe bijzonder het is dat ons nieuwe concept in de schijnwerpers staat en dat we de erkenning krijgen van een professionele vakjury en de schoonheidsbranche. We zullen ons dan ook nog meer gaan  inzetten om onze missie, ‘Huidzorg bij kanker’, nog verder bekend te maken bij de consument en in de beauty– en zorgbranche. Hetgeen ontzettend belangrijk is als je je realiseert dat één op de drie mensen ooit kanker krijgt. En twee van de drie kankerpatiënten last hebben van de neveneffecten op de huid!

SILKY ORGANIC RECOVER BOX

De Silky Organic Recover Box is dé giftbox bij chemo, bestraling en intensieve medicatie. Het product maakt deel uit van de Medical Collection van IK Skin Perfection en is speciaal ontwikkeld voor de meest zwaarbelaste en daardoor meest kwetsbare huid. Een collectie die geschikt is voor mannen en vrouwen die intensieve medicatie gebruiken, chemotherapie of zelfs bestraling ondergaan. Binnen deze verzorgingslijn wordt bewust gekozen om stoffen te mijden die de behandeling kunnen verstoren of de huid kunnen beschadigen, zoals metalen – bijvoorbeeld zink – of hormoonontregelende stoffen als fyto-oestrogenen uit bijvoorbeeld Aloë Vera. De uniek geformuleerde producten zorgen tevens dat de pH-waarde van de huid (5,5) en de huidflora in optimale balans komen. Ze voorkomen hiermee uitdroging en irritatie. Ook worden de slechte bacteriën gedood en de goede bacteriën krijgen ruimte.

DOORBRAAK IN COSMETICA EN UNIEK IN NEDERLAND

De Medical Collection van IK Skin Perfection is daarmee uniek en een doorbraak in cosmetica. Het is het enige product dat speciaal ontwikkeld is voor de behandeling bij chemo, bestraling en intensieve medicatie. De box is daarmee een prachtig cadeau voor een vriend of vriendin, die met de diagnose te maken krijgt, of voor je zelf natuurlijk. Gevuld met een milde reiniging de SILK+, de beschermende en huidherstellende DE-ITCHY+ medical skin oil, de kalmerende RECOVER+ 24H cream en de LIP+, een vegan lip balm, die ervoor zorgen dat jij je weer je stralende zelf kan voelen. Samen vormen ze een bijzonder waardevol geschenk. Binnen de box vind je ook nog eens een bon waarmee je kans maakt op een op-maat-gemaakt behandelprogramma van maar liefst een half jaar in een IK Skin Perfection Instituut, in combinatie met een voedingsadvies en producten voor thuisgebruik.

ERKENNING VOOR HUIDZORG BIJ KANKER

Veel bezoekers van de Beauty Trade Special hebben hun stem op de Silky Organic Recover Box uitgebracht en ook het positieve juryoordeel beschouwen wij als groot compliment en erkenning. Wij zullen het winnen van die felbegeerde Professional Beauty Product of the Year 2019 award dan ook inzetten om nog meer aandacht te krijgen voor huidverzorging bij kanker. Meer informatie hierover vind je op www.huidzorgbijkanker.nl

De Silky Organic Recover Box is verkrijgbaar vanaf eind mei en heeft een adviesverkoopprijs van € 39,95. Wie gun jij een gezonde huid?

GET INSPIRED:

CENZAA TV
CENZAA BLOGS
IK TV
IK BLOGS
cenzaa-logo
cz-fb
cz-yt
cz-ig
ik-fb
ik-yt
ik-ig
SUMMERY COSMEDICAL GROUP

Bokdamsweg 1
7627 NC Bornerbroek

074 – 27 83 500
info@summery.nl

VOLG SUMMERY:
cz-fb
cz-yt

© 2018 – Summery Cosmedical Group

Start typing and press Enter to search