Contact

Summery Cosmedical Group

Elke werkdag bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur
Tel. 074 278 3500
E-mail: info@summery.nl

Experience Center: Bokdamsweg 1, Bornerbroek

Bekijk alle contactgegevens

Professionele skincare van nederlandse bodem

Maak kennis met het Extenso Skincare principe

Extenso Skincare is een complete huidverzorgings- en huidverbeteringslijn met een compact en duidelijk productassortiment geschikt voor iedere leeftijd en iedere huidconditie. Extenso Skincare producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, 100% vegan, bevatten zorgvuldig geselecteerde betrouwbare ingrediënten en zijn rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitaminen. De hoge dosering werkstoffen in de betrouwbare producten beschermt en verbetert de huidconditie, het minimaal gebruik van geur- en kleurstoffen minimaliseert de kans op huidreacties.

Stel al je vragen

Ga persoonlijk in gesprek over jouw startmogelijkheden met Judith of Sharon

Ga zelfverzekerd aan de slag

Ga aan de slag met professionele ondersteuning

zie jouw huidinstituut groeien

Wij helpen je om je dromen en doelen te verwezenlijken

kennisbank

Jouw klanten komen terug als ze tevreden zijn, ze worden liefhebbers als ze verrast worden en ze zijn ambassadeurs als ze jouw instituut aanbevelen.
Wat je doel ook is, wij helpen je graag om vooruitstrevend te blijven. Creëer het instituut van je dromen!

De Summery Kennisbank is jouw digitale informatiebron. Vergroot je kennis met alle informatie op de Kennisbank over producten en behandelingen van Extenso Scincare. Deze informatie ondersteunt jou vakinhoudelijk bij jouw werkzaamheden in je instituut.

Extenso presenteert

Skin Improvement collectie

HUIDVERBETERING MET HI-IMPACT

Huidverbetering gaat verder dan alleen het verzorgen en beschermen van de huid. De uitgebalanceerde samenstelling van Extenso Skin Improvement zorgt met behulp van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten voor een krachtige, doeltreffende werking. De aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd en de structuur van de huid wordt verbeterd. Extenso Skin Improvement producten vertragen de zichtbare tekenen van huidveroudering.

De basis voor Extenso Skin Improvement is witte thee, dit zit boordevol gezonde flavonoïden die de huid beschermen tegen UV-straling en DNA-schade herstellen. Daarnaast zorgen polyfenolen in witte thee dat ongewenste enzymen die de elasticiteit van de huid aantasten onschadelijk gemaakt worden en dat huidveroudering vertraagd wordt.

de meerwaarde van extenso skincare

Is your DNA our DNA?

Change your future today!

Ben je op zoek naar een nieuw merk in je huidinstituut? Altijd al een combinatie willen maken tussen effectieve huidverbetering en gezonde behandelmethodes?
Zet vandaag nog de eerste stap naar een mooie, gezonde huid voor je klanten!
Wanneer je voor Extenso Skincare kiest, mag je het beste van ons verwachten! We kijken ernaar uit om kennis te maken! Stuur hieronder jouw bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op! Ons liever vandaag nog aan de telefoon? Bel ons dan op 074 – 2783500.

Volg onze social media kanalen