Contact

Summery Cosmedical Group

Elke werkdag bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur
Tel. 074 278 3500
E-mail: info@summery.nl

Experience Center: Bokdamsweg 1, Bornerbroek

Bekijk alle contactgegevens

Brandmanager Cosmetica

KORTE INLEIDING

Summery Cosmedical Group is producent, groothandel en dienstverlener in de wereld van cosmetica. Op dit moment ontwikkelen wij vol enthousiasme een nieuw cosmeticamerk: Mayee Skincare. Doordat dit merk in de startblokken staat om gelanceerd te worden, speel jij als Brandmanager Cosmetica een belangrijke rol bij het succesvol neerzetten van he merk in de markt. Wij zoeken een spontane, enthousiaste, commerciële en ondernemende collega met kennis van marketing en affiniteit met beauty. Jij zorgt ervoor dat Mayee een echt lovemark wordt!

De 6 Highlights van het Summery DNA

Summery Cosmedical Group is een 100% Nederlands familiebedrijf waar collega’s werken met het Summery DNA!

Embrace

Wij omarmen authenticiteit.

Do

Wij gaan op ons doel af

Lead

Wij voelen ons verantwoordelijk.

LOVE

Wij groeien door anderen te laten groeien.

CREATE

Wij creëren verrassende en onuitwisbare ervaringen.

Passion

Passie en plezier is verstrengeld in ons werk.

WAT GA JE DOEN?

Als Brandmanager Cosmetica ga jij aan de slag met een uitgebreid en afwisselend takenpakket. Jouw focus ligt op de branding van het merk en de bekendheid in de markt. Dit doe je door zowel (online) marketingactiviteiten te bedenken en uit te voeren als een vertrouwensrelatie op te bouwen met de (potentiële) klant. Je ben dus zowel creatief als commercieel en je vindt het leuk om mee te denken en zelf uit te voeren.

Jouw focus ligt op de consumentenmarkt en het binden van consumenten aan het merk (lovemark). Daarnaast ben je ook in contact met de professionele klant die Mayee in zijn/haar salon wil voeren. Je volgt informatie-aanvragen op, staat klanten per e-mail of telefonisch te woord en reageert op berichtjes op social media. Daarnaast ontvang je professionele klanten in het Experience Center die interesse hebben in Mayee of willen shoppen.

Je doet er alles aan om de klantenportefeuille en de omzet te laten groeien. Dit doe je o.a. door het bedenken en uitvoeren van diverse marketingtools. Denk aan Social Media berichten, nieuwsbrieven, blogs en vlogs. Je houdt trends en innovaties in de gaten en je bent op de hoogte van de laatste marketingtools. Je bedenkt leuke en commerciële acties en weet waarmee je de klant kan triggeren. Jij haalt informatie uit dashboards en houdt de omzetstatus bij, deelt dit met collega’s en onderneemt actie op de cijfers.

Of het nou gaat om collega’s of klanten, jij vindt het leuk om jouw passie en kennis te delen. Je staat voor de groep en verzorgt trainingen en presentaties. Tijdens beurzen en events ben jij het gezicht en het aanspreekpunt voor Mayee.

Wat neem je mee?

  • Ervaring in de beautybranche is een grote pré;
  • Een afgeronde hbo opleiding richting marketing/commercie;
  • Een commerciële drive en klantgerichtheid;
  • Creativiteit en innovatieve ideeën;
  • Je bent een teamplayer, maar werkt ook goed zelfstandig;

WAT BIEDEN WE JOU?

  • Een transparant salarishuis, reiskostenvergoeding en pensioenopbouw;
  • Persoonlijke ontwikkeling middels e-learningsplatform GoodHabitz;
  • Uitzicht op een duurzame arbeidsrelatie;
  • De kans om een nieuw, jong merk uit te laten groeien tot een lovemark;

Summery Cosmedical Group is een jong, ambitieus en dynamisch bedrijf in de cosmeticabranche. Onder ons label vallen onze merken IK Skin Perfection, Cenzaa Nederland en binnenkort Mayee. Wij bieden jou een prachtige werkplek op een magisch stukje landschap, een organisatie met een familiecultuur en een club met ruim 45 zeer gepassioneerde collega’s!

Heb jij onze bedrijfsfilm al gezien? Werken bij Summery, dat wil je!

Zoeken wij jou?

Zoeken wij jou?! Dan zien we graag je reactie tegemoet. Wie weet werk jij straks bij het leukste beautybedrijf van Nederland!

Sollicitaties die niet alle gevraagde informatie, cv inclusief foto en motivatiebrief, bevatten worden niet in behandeling genomen.

Wat je van ons mag verwachten

Ben jij op zoek naar een organisatie met een echte familiecultuur?

Wil jij je ontwikkelen binnen een jong en ambitieus bedrijf?

Droom jij van een werkplek op een magisch stukje landschap?

Ben jij wel in voor een feestje met 45 gepassioneerde collega's?

Wil jij elke dag werken in een hecht team?

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière?

Misschien proosten wij binnenkort op jouw droombaan bij ons bedrijf en het toevoegen van een fantastische nieuwe collega in ons hechte team.