fbpx

Contact

Summery Cosmedical Group

Elke werkdag bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur
Tel. 074 278 3500
E-mail: info@summery.nl

Experience Center: Bokdamsweg 1, Bornerbroek

Bekijk alle contactgegevens

HR MEDEWERKER

KORTE INLEIDING

Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van de organisatie, dat is jouw visie! Binnen Summery is dat een club van ongeveer 50 zeer gemotiveerde en bevlogen collega’s. Als HR medewerker voel je je verantwoordelijk voor een duidelijk beleid, heldere communicatie en een goed werkende operationele HR-motor. Zo zorg je ervoor dat onze collega’s iedere dag met plezier hun werk gaan en met een glimlach weer thuis komen.

Het doel van de HR Adviseur is een optimaal functionerende organisatie met als belangrijke basis tevreden en betrokken medewerkers, een goed personeelsbeleid en een helder strategisch beleid. Je bent dé sparringpartner op het gebied van HR en geeft hierin jouw adviezen. Voor medewerkers ben jij het vertrouwenspersoon en een luisterend oor.

De 6 Highlights van het Summery DNA

Summery Cosmedical Group is een 100% Nederlands familiebedrijf waar collega’s werken met het Summery DNA!

Embrace

Wij omarmen authenticiteit.

Do

Wij gaan op ons doel af

Lead

Wij voelen ons verantwoordelijk.

LOVE

Wij groeien door anderen te laten groeien.

CREATE

Wij creëren verrassende en onuitwisbare ervaringen.

Passion

Passie en plezier is verstrengeld in ons werk.

WAT GA JE DOEN?

Als HR medewerker ben je verantwoordelijk voor alle operationele HR werkzaamheden en speel je een belangrijke rol op tactisch HR niveau. In samenwerking met de Finance & HR Manager denk je na over HR-beleid, werk je beleidsstukken uit en verzorg je de interne communicatie en procedures. Dagelijks ben je bezig met operationele werkzaamheden en vraagstukken. Denk daarbij aan het opstellen van arbeidsovereenkomst, het gehele werving- & selectieproces, onboarding, door- en uitstroomproces, verlof en verzuim. Tevens ben je verantwoordelijk voor interne communicatie, zoals voor de personeelsnieuwsbrief die jij iedere week opstelt en verstuurt.

Door de huidige arbeidsmarkt spelen er bij organisaties vele HR-vraagstukken. Zo ook bij Summery. Bijvoorbeeld Employer Branding: hoe binden en boeien wij onze huidige collega’s en hoe trekken wij nieuwe collega’s aan? Je denkt bij dergelijke vraagstukken niet alleen op korte termijn, maar kijkt ook vooruit. Wat brengt de toekomst en welke trends zie je in de markt en op het gebied van HR? Je verzamelt deze informatie en in samenwerking met de Finance & HR Manager werk je dit uit tot een jaarplan en HR-doelstellingen.

Je bent communicatief sterk, biedt een luisterend oor en jouw gesprekstechnieken zijn op orde. Waar nodig ondersteun je managers met het voeren van gesprekken, geef je advies over diverse HR vraagstukken die op de afdeling spelen en je fungeert als vertrouwenspersoon. Empathisch vermogen en integriteit zijn dan ook van essentieel belang.

Je rapporteert aan de Finance & HR Manager die onderdeel is van het managementteam.

Wat neem je mee?

  • Een afgeronde opleiding personeelszaken/HRM op mbo niveau 4 of hbo niveau;
  • Werkervaring in de rol als HR Assistent/HR medewerker;
  • Nauwkeurigheid en communicatieve vaardigheden;
  • Integriteit en empathisch vermogen;
  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschift;
  • Een beschikbaarheid van 32-40 uur per week.

WAT BIEDEN WE JOU?

  • Een marktconform salaris, reiskostenvergoeding en pensioenopbouw;
  • Uitzicht op een duurzame arbeidsrelatie;
  • Samenwerking met een hecht team;
  • Organisatie met een familiecultuur en een club met zeer gepassioneerde collega’s.
Onder de paraplu van Summery vallen de merken IK Skin Perfection, Cenzaa Nederland en Mayee Skincare. Werken bij Summery betekent werken binnen een familiecultuur met een club van 50 gepassioneerde collega’s. Heb jij onze video, gemaakt met en door collega’s, al gezien? Werken bij Summery, dat wil je!

Zoeken wij jou?

Zoeken wij jou?! Dan zien we graag je reactie tegemoet. Wie weet werk jij straks bij het leukste beautybedrijf van Nederland!

Sollicitaties die niet alle gevraagde informatie, cv inclusief foto en motivatiebrief, bevatten worden niet in behandeling genomen.

Wat je van ons mag verwachten

Ben jij op zoek naar een organisatie met een echte familiecultuur?

Wil jij je ontwikkelen binnen een jong en ambitieus bedrijf?

Droom jij van een werkplek op een magisch stukje landschap?

Ben jij wel in voor een feestje met 45 gepassioneerde collega's?

Wil jij elke dag werken in een hecht team?

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière?

Misschien proosten wij binnenkort op jouw droombaan bij ons bedrijf en het toevoegen van een fantastische nieuwe collega in ons hechte team.