fbpx

Contact

Summery Cosmedical Group

Elke werkdag bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur
Tel. 074 278 3500
E-mail: info@summery.nl

Experience Center: Bokdamsweg 1, Bornerbroek

Bekijk alle contactgegevens

Inkoopcalculator

KORTE INLEIDING

Summery Cosmedical Group is producent, groothandel en dienstverlener in de wereld van cosmetica. Wij zijn opzoek naar een creatieve Inkoper en Calculator. Deze mooie functie in de Beautybranche voer je uit vanaf het prachtige Summery landgoed in omgeving Almelo. Heb jij een opleiding afgerond in de richting van Small Business & Retail Management, Bedrijfskunde, Economie, Strategisch management of Commerciële economie? Ben jij commercieel gedreven en heb jij een handelsgeest? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

De 6 Highlights van het Summery DNA

Summery Cosmedical Group is een 100% Nederlands familiebedrijf waar collega’s werken met het Summery DNA!

Embrace

Wij omarmen authenticiteit.

Do

Wij gaan op ons doel af

Lead

Wij voelen ons verantwoordelijk.

LOVE

Wij groeien door anderen te laten groeien.

CREATE

Wij creëren verrassende en onuitwisbare ervaringen.

Passion

Passie en plezier is verstrengeld in ons werk.

WAT GA JE DOEN?

Als Inkoopcalculator ben je verantwoordelijk voor de inkoop van onze vernieuwende productlijnen/merken en het prijsniveau en margebehoud van al onze Summery merken: Cenzaa Nederland, IK Skin Perfection en Mayee Skincare. De door het innovatieteam ontwikkelde concepten worden in eigen beheer geproduceerd. In dit ontwikkeltraject speel jij een belangrijke rol: jij bepaalt vervolgens (mede) welk deel van het assortiment waar ingekocht wordt. Je werkt samen met laboratoria en verpakkingsleveranciers waar je creatieve brein geprikkeld wordt om strategische keuzes te maken op diverse punten, zoals de kostprijs, marges en verkoopprijs. Je overlegt met collega’s omtrent promoties, waarbij jij je focust op financiële marge en groei van het marktaandeel van onze salons én webshops. Jij zit als het ware aan het stuur van impactvolle productgroepen in de Beauty en daarom zijn wij op zoek naar een inkoper met lef, een creatief brein en ondernemerschap.

Jij stuurt op kwaliteit, marges, beste leveranciers, merkondersteuning en zorgt dat alle prijzen accuraat en up-to-date zijn. Jij onderhandelt over de beste inkoopcondities en samen met collega’s van marketing overleg jij over reclame- en marketingcampagnes en ondersteun jij hierin vanuit inkoop en calculatie perspectief. Je maakt forecasts en analyses en legt deze voor aan de commerciële afdelingen om de commerciële haalbaarheid en definitieve inkoopcapaciteit te bepalen. In deze uitdagende functie rapporteer je aan de Project Manager Research & Development en werk je nauw samen met de commerciële afdelingen.

Financieel medewerker

Wat neem je mee?

 • Ervaring als inkoper in de retailbranche met verantwoordelijkheid voor één of meerdere productgroepen;
 • Een passende, afgeronde hbo-opleiding;
 • Jouw scherpe onderhandelingsvaardigheden;
 • Lef, nieuwsgierigheid en ondernemerschap;
 • Jouw creatieve brein en commerciële instinct;
 • Beschikbaarheid van 32-40 uur per week.

WAT BIEDEN WE JOU?

 • Een transparant salarishuis, reiskostenvergoeding, pensioenopbouw en personeelskorting;
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken;
 • Uitzicht op een duurzame arbeidsrelatie;
 • Samenwerking met een hecht team;
 • Organisatie met een familiecultuur en een club met zeer gepassioneerde collega’s.
Onder de paraplu van Summery vallen de merken IK Skin Perfection, Cenzaa Nederland en Mayee Skincare. Werken bij Summery betekent werken binnen een familiecultuur met een club van 50 gepassioneerde collega’s. Heb jij onze video, gemaakt met en door collega’s, al gezien? Werken bij Summery, dat wil je!

Zoeken wij jou?

Zoeken wij jou?! Dan zien we graag je reactie tegemoet. Wie weet werk jij straks bij het leukste beautybedrijf van Nederland!

Sollicitaties die niet alle gevraagde informatie, cv inclusief foto en motivatiebrief, bevatten worden niet in behandeling genomen.

Wat je van ons mag verwachten

Ben jij op zoek naar een organisatie met een echte familiecultuur?

Wil jij je ontwikkelen binnen een jong en ambitieus bedrijf?

Droom jij van een werkplek op een magisch stukje landschap?

Ben jij wel in voor een feestje met 45 gepassioneerde collega's?

Wil jij elke dag werken in een hecht team?

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière?

Misschien proosten wij binnenkort op jouw droombaan bij ons bedrijf en het toevoegen van een fantastische nieuwe collega in ons hechte team.