Contact

Summery Cosmedical Group

Elke werkdag bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur
Tel. 074 278 3500
E-mail: info@summery.nl

Experience Center: Bokdamsweg 1, Bornerbroek

Bekijk alle contactgegevens

Marketeer

KORTE INLEIDING

Summery Cosmedical Group is producent, groothandel en dienstverlener in de wereld van cosmetica op de professionele markt. Als Marketeer ben je een denker en een doener. Je denkt de strategie uit, maar werkt ook zonder moeite en met plezier mee in de operatie. Je analyseert en bent constant op zoek naar vernieuwingen en verbeteringen. Plannen is jouw sterke punt en jij neemt jouw collega’s daar moeiteloos in mee. Herken jij je hierin? Lees dan snel meer over deze vacature!

De 6 Highlights van het Summery DNA

Summery Cosmedical Group is een 100% Nederlands familiebedrijf waar collega’s werken met het Summery DNA!

Embrace

Wij omarmen authenticiteit.

Do

Wij gaan op ons doel af

Lead

Wij voelen ons verantwoordelijk.

LOVE

Wij groeien door anderen te laten groeien.

CREATE

Wij creëren verrassende en onuitwisbare ervaringen.

Passion

Passie en plezier is verstrengeld in ons werk.

WAT GA JE DOEN?

Als Marketeer ben je, samen met het dedicated team, de bewaker van het merk Cenzaa. Samen met de Business Unit Manager denk en werk je de marketingstrategie uit en je coördineert en plant binnen het team. Hiermee realiseer je dat campagnes succesvol en binnen de gestelde deadlines geïmplementeerd worden. Je bewaakt het merk en zorgt dat alle facetten van marketing en design één worden. Je hebt niet alleen interesse in marketing, maar bent ook commercieel en hebt affiniteit met sales. In een dedicated merkteam waar beide disciplines samenkomen, is dit van essentieel belang voor het vervullen van de rol als coördinator.

Wij zoeken een ervaren collega die energie krijgt van projectmanagement en coördinerende taken. Je bent een denker en een doener. Je denkt de strategie uit, maar werkt ook zonder moeite mee aan projecten/campagnes waar jouw kennis en ervaring ingezet kunnen worden. Jij evalueert, bent constant op zoek naar verbeterpunten en weet daarin jouw collega’s mee te nemen. Je bent in staat om goede marketing KPI’s op te stellen en deze door middel van dashboards te evalueren en optimaliseren. Je speelt een belangrijke rol in de planning binnen het team: je weet wanneer er campagnes, lanceringen, events etc. zijn en overziet welke werkzaamheden hiervoor gedaan moeten worden. Collega’s zien jou dan ook als aanspreekpunt en je fungeert als vraagbaak. Daarin ben jij dé verbindende factor tussen marketing en sales. Jij zorgt voor een optimale samenwerking en houdt grip op de uitvoering. Jij levert een belangrijke bijdrage aan een winning team!

Deze functie van Marketeer valt binnen het dedicated Cenzaa team, welke wordt aangestuurd door de Business Unit Manager. Je voert de functie uit in nauwe samenwerking met en onder aansturing van de Business Unit Manager.

Wat neem jij mee?

 • Een afgeronde marketing- op commerciële economie opleiding op (minimaal) hbo-niveau;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring in zowel een B2B als een B2C omgeving is een pré;
 • Ervaring binnen het MKB is een pré;
 • Zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en een proactieve houding;
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschift;
 • Beschikbaarheid van 32 – 40 uur per week (32 is minimaal).

Wat bieden wij jou?

 • Een transparant salarishuis, reiskostenvergoeding en pensioenopbouw;
 • Persoonlijke ontwikkeling middels e-learningsplatform GoodHabitz;
 • Uitzicht op een duurzame arbeidsrelatie;
 • Samenwerking met een hecht, dedicated merkteam;
 • Organisatie met een familiecultuur en een club met zeer gepassioneerde collega’s.

Summery Cosmedical Group is een jong, ambitieus en dynamisch bedrijf in de cosmeticabranche. Onder ons label vallen onze merken IK Skin Perfection, Cenzaa Nederland en binnenkort een nieuw merk! Wij bieden jou een prachtige werkplek op een magisch stukje landschap, een organisatie met een familiecultuur en een club met ruim 45 zeer gepassioneerde collega’s.

Heb jij onze bedrijfsfilm al gezien? Werken bij Summery, dat wil je!

Zoeken wij jou?

Zoeken wij jou?! Dan zien we graag je reactie tegemoet. Wie weet werk jij straks bij het leukste beautybedrijf van Nederland!

Sollicitaties die niet alle gevraagde informatie, cv inclusief foto en motivatiebrief, bevatten worden niet in behandeling genomen.

Wat je van ons mag verwachten

Ben jij op zoek naar een organisatie met een echte familiecultuur?

Wil jij je ontwikkelen binnen een jong en ambitieus bedrijf?

Droom jij van een werkplek op een magisch stukje landschap?

Ben jij wel in voor een feestje met 45 gepassioneerde collega's?

Wil jij elke dag werken in een hecht team?

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière?

Misschien proosten wij binnenkort op jouw droombaan bij ons bedrijf en het toevoegen van een fantastische nieuwe collega in ons hechte team.