fbpx

Contact

Summery Cosmedical Group

Elke werkdag bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur
Tel. 074 278 3500
E-mail: info@summery.nl

Experience Center: Bokdamsweg 1, Bornerbroek

Bekijk alle contactgegevens

Marketing Strateeg b2b

KORTE INLEIDING

Summery Cosmedical Group is producent, groothandel en dienstverlener in de wereld van cosmetica op de professionele markt. Als Marketeer ben je een denker en een doener. Je denkt de strategie uit, maar werkt ook zonder moeite en met plezier mee in de operatie. Je analyseert en bent constant op zoek naar vernieuwingen en verbeteringen. Plannen is jouw sterke punt en jij neemt jouw collega’s daar moeiteloos in mee. Herken jij je hierin? Lees dan snel meer over deze vacature!

De 6 Highlights van het Summery DNA

Summery Cosmedical Group is een 100% Nederlands familiebedrijf waar collega’s werken met het Summery DNA!

Embrace

Wij omarmen authenticiteit.

Do

Wij gaan op ons doel af

Lead

Wij voelen ons verantwoordelijk.

LOVE

Wij groeien door anderen te laten groeien.

CREATE

Wij creëren verrassende en onuitwisbare ervaringen.

Passion

Passie en plezier is verstrengeld in ons werk.

Functieomschrijving

Wat 20 jaar geleden begon als een meisjesdroom vanuit passie voor de huid, is inmiddels uitgegroeid tot een prachtig landgoed met drie cosmeticamerken en een Experience Center waarin de Academy, een shop, showroom en conceptsalons zijn ondergebracht. Met 50 medewerkers inspireren, faciliteren, onderwijzen en helpen wij ruim 450 schoonheidssalons door heel Nederland met ondernemen en geven we duizenden consumenten elke dag opnieuw een experience van natuurlijke verzorging. Het bedrijf is groeiende, de merken zijn volop in rebranding en herpositionering en zijn daarom op zoek naar een B2B Marketing Strateeg.

 

wat je gaat doen:

Je bent intern en extern het eerste aanspreekpunt als het aankomt op marketing. Vanuit de productontwikkeling – die dit bedrijf zelf voert – maak je de vertaalslag naar het vermarkten naar de salons. Je werkt nauw samen met de salon- & salescoaches en bedenkt voor de grote klanten de marketingcampagnes en voor de kleinere salons de frequente campagnes. Het Art & Design team zet je in om alle middelen die nodig zijn te ontwikkelen.

Je bent eindverantwoordelijk voor het aansturen van de klantenpanels en het organiseren van frequente meets met hen, om de bedrijfskeuzes, nieuwe tools en ontwikkelingen langs hen te halen en te toetsen, zodat we aangesloten blijven bij de markt.

Je valt rechtstreeks onder de Brand Manager en werkt nauw samen met en rapporteert aan haar. Samen met de Product strateeg en Coördinator Digital & Brand Strategy B2C maak je je op om onze merken dieper te verankeren in de harten van onze salons.

Wat je meebrengt:

 • Je bent creatief en combineert dat met een nieuwsgierige blik om te achterhalen en begrijpen wat de vraag is en daar vervolgens simpele oplossingen of campagnes op los te laten. 

 • Je bent een echte netwerken en binnen de organisatie een belangrijke schakel.

 • Je bent zorgvuldig, zorgt voor goede vastlegging en bent gewend om met een projectmanagementsysteem te werken. 

 • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring in een rol waarin je gewend bent om marketingcampagnes uit te denken. 

 • Je hebt affiniteit met de beautybranche. Je kent de wereld van schoonheids- en/of kapperssalons of je hebt ervaring met beautyproducten van andere merken. 

Dit zijn jouw verantwoordelijkheden:

  • B2B Marketingstrategie: Verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en updaten van de B2B marketingstrategie voor salons en andere B2B-klanten. Dit omvat het identificeren van groeikansen en het zorgen voor een effectieve positionering van producten of diensten in de markt.

  • Campagnebeheer: verantwoordelijk voor het bedenken, beheren, coördineren en organiseren van marketingcampagnes specifiek gericht op salons en B2B-klanten. marketingcampagnes specifiek gericht op salons en B2B-klanten. Dit omvat het opstellen van campagneplannen, het coördineren van de uitvoering, het bewaken van de voortgang en het meten van de resultaten. Verantwoordelijk voor het behalen van campagnedoelstellingen, zoals het vergroten van de merkbekendheid, het genereren van leads en het stimuleren van verkoop.

  • Relatiebeheer: Verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met salons en B2B-klanten. Dit omvat regelmatige communicatie, het bieden van ondersteuning, het oplossen van problemen en het identificeren van mogelijkheden voor samenwerking en cross-selling. Verantwoordelijk voor het vergroten van klanttevredenheid en het versterken van de klantloyaliteit.’

  • Klantengagement: Verantwoordelijk voor het actief organiseren en beheren van klantpanels, ronde tafelsessies en klantevents om de betrokkenheid van van B2B-klanten te vergroten. Dit omvat het ontwikkelen van programma’s, het uitnodigen van deelnemers, het faciliteren van discussies en het verzamelen van waardevolle feedback en inzichten.

  • 5. Stakeholder samenwerking: Verantwoordelijk voor het effectief samenwerken en afstemmen met belangrijke stakeholders, waaronder de brand Manager waar je rechtstreeks onder valt, Experience Coördinator, Art & Design Coördinator, customer support coördinator, Sales Manager en Marketing coördinator. Verantwoordelijk voor het delen van inzichten en het waarborgen van een consistente merkervaring en boodschap in alle B2B-marketingactiviteiten.

Wat bieden wij jou?

 • Een transparant salarishuis, reiskostenvergoeding en pensioenopbouw;

 • Uitzicht op een duurzame arbeidsrelatie;

 • Samenwerking met een hecht team;

 • Organisatie met een familiecultuur en een club met zeer gepassioneerde collega’s.

Hoe je solliciteert:

 1. 1. Neem een video op die fungeert als jouw motivatiebrief. (Je hoeft dus geen extra brief in te sturen) upload bij motivatie

 1. de video mag maximaal 5 minuten duren en bevat de volgende onderdelen:

 • Intro van jezelf

 • Wat marketing strategie voor jou betekent en hoe jij daar graag vorm aan geeft

 • Wat een marketingcampagne voor jou is, hoe je deze opbouwt en ten uitvoer brengt

 • Waarom Summery een volgende stap maakt, als we jou aan boord hebben.

2. Deel met ons ook (bijlage) een marketingproject of campagne waar je trots op bent. Deel dit op een visuele manier. Upload bij portfolio

3. Je cv (maximaal 2 A4). 

 

 

Summery Cosmedical Group is een jong, ambitieus en dynamisch bedrijf in de cosmeticabranche. Onder ons label vallen onze merken IK Skin Perfection, Cenzaa Nederland en Mayee! Wij bieden jou een prachtige werkplek op een magisch stukje landschap, een organisatie met een familiecultuur en een club met ruim 50 zeer gepassioneerde collega’s.

Heb jij onze bedrijfsfilm al gezien? Werken bij Summery, dat wil je!

Zoeken wij jou?

Zoeken wij jou?! Dan zien we graag je reactie tegemoet. Wie weet werk jij straks bij het leukste beautybedrijf van Nederland!

Sollicitaties die niet alle gevraagde informatie, cv inclusief foto en motivatiebrief, bevatten worden niet in behandeling genomen.

Wat je van ons mag verwachten

Ben jij op zoek naar een organisatie met een echte familiecultuur?

Wil jij je ontwikkelen binnen een jong en ambitieus bedrijf?

Droom jij van een werkplek op een magisch stukje landschap?

Ben jij wel in voor een feestje met 50 gepassioneerde collega's?

Wil jij elke dag werken in een hecht team?

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière?

Misschien proosten wij binnenkort op jouw droombaan bij ons bedrijf en het toevoegen van een fantastische nieuwe collega in ons hechte team.