fbpx

Contact

Summery Cosmedical Group

Elke werkdag bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur
Tel. 074 278 3500
E-mail: info@summery.nl

Experience Center: Bokdamsweg 1, Bornerbroek

Bekijk alle contactgegevens

Summery Cosmedical Group

In 2000 richtte Petra Sanderman Summery Cosmedical Group op. Wat begon als een meisjesdroom vanuit passie voor de huid, is inmiddels uitgegroeid tot een prachtig landgoed in Bornerbroek met drie cosmeticahuizen en een Experience Center waarin de Academy, een shop, showroom en conceptsalons zijn ondergebracht en waar ruim 50 medewerkers dagelijks bezig zijn om producten te ontwikkelen die er voor zorgen dat jij elke dag met een stralende huid je dag kunt beginnen! Onder ons label vallen de bekende merken IK Skin Perfection, Cenzaa Nederland en Mayee Skincare. Door de complete alles-onder-één-dak-formule leveren wij ook alle salonbenodigdheden.

Summery Cosmedical Group staat voor geloven in de schoonheid van iedereen, waarbij respect, liefde en bescherming voor de huid én natuur centraal staan. Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure en bewezen effectieve skincare. Innovatie staat daarbij hoog in het vaandel. Gedreven door ambitie om het beste nog beter te maken werken wij met de nieuwste technologieën en ontwikkelen wij al ruim 20 jaar lang hoogwaardige producten en behandelingen die bijdragen aan een mooie en gezonde huid. Wij kiezen alleen voor veilige en natuurlijke ingrediënten waarbij we rekening houden met al het moois dat onze aarde te bieden heeft. Daarnaast bieden wij intensieve ondersteuning aan professionele schoonheidsinstituten die zich willen ontwikkelen als huidspecialist én ondernemer.

Wil jij ontdekken welk merk van Summery past bij jouw salon of huidinstituut? Start de merkenscan en ontdek jouw match!

Onze merken

Cenzaa, IK Skin Perfection & MAYEE worden uitsluitend verkocht binnen de professionele schoonheidsinstituten. Alleen onze Huidexperts zijn in staat om de huid optimaal te beoordelen, haar conditie te bepalen en daarbij de juiste producten en behandelingen te adviseren. Omdat iedere huid uniek is vraagt deze om een persoonlijke, op maat gemaakte behandeling.

Duurzaam ondernemen

Met de natuur als grote inspirator hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Omdat wij midden in de samenleving staan, voelen wij ons verantwoordelijk om daar een positieve bijdrage aan te leveren. Wij streven er naar onze ecologische voetafdruk zoveel mogelijk te beperken en een duurzame toekomst dichterbij te halen.

Wij willen graag ons steentje bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur.
Wij zeggen ‘nee’ tegen belastende stoffen als parabenen, sulfaten en minerale oliën!
We doen graag iets terug voor de natuur: voor onze verpakkingen werken wij samen met leveranciers die gebruik maken van FSC gecertificeerd karton.

Bij Summery Cosmedical Group werken mensen met verschillende interesses en persoonlijkheden. Ook werken we samen met diverse sociale werkplaatsen in Nederland. Voor mensen met een wat grotere afstand tot de arbeidsmarkt stimuleren wij onafhankelijkheid in de samenleving. Maar hoe verschillend iedereen ook is, ze hebben één ding gemeen; ze zijn gewaardeerde collega’s!

Innoveren

Wij ontwikkelen onze producten volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten en kwaliteitseisen. Deze kwaliteit garanderen we mede door onze hoogtechnologische verpakkingen. Cenzaa bijvoorbeeld werkt met het unieke ‘bag-in-bottle’ systeem. In deze zuurstofdichte verpakkingen blijven de hoge concentratie PCN2®-werkstoffen bewaard. Zo garanderen we een langdurige kwaliteit!

Voor ons merk IK Skin Perfection kiezen wij voor recyclebaar Resistence Covering Safety Glass. Dit unieke glas biedt onze producten een bewezen langere houdbaarheid. Door continue te blijven innoveren, behalen wij samen met jou het hoogst haalbare resultaat op het gebied van huidverbetering.

Groeiprogramma

Met ons unieke Groeiprogramma willen we jou als loyale beautypartner supporten en belonen voor de behaalde focuspunten en jaarlijkse doelen. Het Groeiprogramma is volledig afgestemd op jou als salon, huidinstituut en ondernemer. Door middel van het Groeiprogramma creëren wij een basis die gekenmerkt wordt door aandacht, passie en een goede relatie om succesvol te ondernemen en jouw ambities te realiseren. Het Groeiprogramma omvat ondersteuning op het gebied van marketing en een persoonlijke saloncoach ondersteunt je bij de ontwikkeling van je instituut, een technical trainer staat tot je beschikking om al je technische vragen over onze producten, apparatuur en trainingen te beantwoorden en je krijgt toegang tot een compleet opleidingsprogramma om je klanten te kunnen behandelen op het hoogste niveau.

Daarnaast biedt het partnership je voordeel bij het inkopen, er worden budgetten beschikbaar gesteld en het is mogelijk bonussen voor gerealiseerde doelstellingen te behalen.
Wij gaan graag samen deze uitdaging aan om jouw wensen, doelen en ambities te verwezenlijken!

Summery by facts

Opleidingsbudget

gezellige werksfeer

coachingtraject

professioneel

Werken bij Summery

Werken bij Summery Cosmedical Group betekent een prachtige werkplek op een magisch stukje landschap, een fijne organisatie met een familiecultuur en een club met zeer gepassioneerde collega’s. Iedere dag streven we naar het behalen van de beste resultaten, resultaten die we ook samen vieren! Er wordt hard gewerkt, maar natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en plezier. Niets is belangrijker dan fluitend naar je werk gaan en weer fluitend naar huis. Samen maken wij Summery en daar zijn we trots op! Sluiten jouw talenten aan bij de mooie functies binnen Summery en wil jij werken binnen deze unieke, warme sfeer? Dan maken wij graag kennis met jou!