fbpx

Contact

Summery Cosmedical Group

Elke werkdag bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur
Tel. 074 278 3500
E-mail: info@summery.nl

Experience Center: Bokdamsweg 1, Bornerbroek

Bekijk alle contactgegevens

Beauty leverancier skincare

Al 20 jaar zijn wij de toonaangevende beautyleverancier in Nederland van professionele skincare producten voor beautyprofessionals. Onder ons label vallen de bekende merken Cenzaa Nederland, Ik Skin Perfection en Mayee Skincare. Door de complete alles-onder-één-dak formule leveren wij ook alle salonbenodigdheden. Maak kennis met onze hoogwaardige Nederlandse merken en ontdek het plezier van het werken met Summery Cosmedical Group. Wil jij ontdekken welk merk past bij jouw salon of huidinstituut? Start de merkenscan en vind jouw match! 

Academy: compleet opleidingsprogramma

In onze academy bieden wij een compleet opleidingsprogramma aan met verschillende specialisaties en ga jij aan de slag met onze hoogwaardige skincare producten met actieve, doeltreffende ingrediënten. Samen bereiken we zichtbaar huidresultaat en leer je meer dan alleen een passend advies voor een huidbehandeling en het toepassen hiervan. Je leert hoe je jouw klant kan helpen met een structurele verbetering van de huid, mindset, geluk en gezondheid. Ook komen klantbeheer, managen van jouw agenda, juiste behandelmethodes en ondernemerschap aan bod tijdens de trainingsdagen. Become the expert & master your business!

Groothandel natuurlijke skincare producten

Summery Cosmedical Group gelooft in de schoonheid van iedereen, waarbij respect, liefde en bescherming voor de huid én natuur centraal staan. Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure en bewezen effectieve skincare. Innovatie staat daarbij hoog in het vaandel. Gedreven door ambitie, om het beste nog beter te maken, werken wij met de nieuwste technologieën en ontwikkelen wij al ruim 20 jaar lang hoogwaardige producten en behandelingen die bijdragen aan een mooie en gezonde huid. Wij kiezen alleen voor veilige en natuurlijke ingrediënten, waarbij we rekening houden met al het moois dat onze aarde te bieden heeft. 

Salonbenodigdheden schoonheidsspecialiste

Door onze alles-in-één formule hebben we niet alleen prachtige Nederlandse beautymerken, maar kun je ook bij ons terecht voor jouw salonbenodigdheden. Veel schoonheidsspecialisten, schoonheidssalons en huidpraktijken maken hier gebruik van. Wil jij meer weten wat we voor jouw salon kunnen betekenen, neem gerust contact met ons op.