fbpx

Contact

Summery Cosmedical Group

Elke werkdag bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur
Tel. 074 278 3500
E-mail: info@summery.nl

Experience Center: Bokdamsweg 1, Bornerbroek

Bekijk alle contactgegevens

HELLO I'M MAYEE

I’m MAYEE, dé eerlijke skincare voor zichtbare huidverbetering op professioneel niveau. Ik breng het evenwicht terug, zodat jij geniet van de pure schoonheid en kracht van een stralende huid. Alle formules van MAYEE zijn volledig transparant, zodat jij echt weet wat er wel én niet in jouw huidverzorgingsproduct zit. Zo kun jij een evenwichtige eerlijke keuze maken voor jouw huid.

100% Eerlijke skincare

Ik werk hard om de skincare wereld 100% transparant te maken, dat doe ik door mijn Transparency Matrix die op elk product toegevoegd is zodat jij echt weet wat je op je huid aanbrengt. Want niet alle natuurlijke stoffen zijn bijvoorbeeld goed voor je huid, evenals de perceptie dat synthetische stoffen per definitie slecht voor je huid zijn. Wat betekent het wanneer een huidverzorgingsproduct ‘organic’ of ‘clean’ op de verpakking heeft staan? Onze perceptie denkt vaak direct dat het dan ‘veiliger’ is, maar dat is natuurlijk niet per definitie zo. Daarom ben ik er: MAYEE, de eerlijke, transparante skincare en ik daag jou uit om samen met mij de beauty industrie te veranderen.

 

MAYEE BY FACTS

I'M HERE FOR YOU

+20 JAAR ERVARING

ECHTE RESULTATEN

UNIEKE FORMULES


oNTDEK HET TOTAALCONCEPT VAN MAYEE+ 20 Jaar ervaring

Ik ben bedacht door professionele huidverzorgingsspecialisten met +20 jaar ervaring, die de beauty wereld transparanter willen maken. Zij weten precies welke formules én ingrediënten goed en minder goed zijn voor je huid. Dankzij hun expertise zit ik vol met de juiste ingrediënten en de beste werking. En mijn formule is dus volledig transparant. Zo krijgt jouw huid de kracht terug van haar natuurlijke pure schoonheid met mijn eerlijke formule.

 

 


Healthy skin, happy skin

Een gezonde huid zorgt voor een blije huid. Een blije huid straalt. Dat is het effect wat ik je huid geef. Zacht, mild, vrouwelijk en emotioneel sterker, dat is het gevoel wat ik je geef. Ik ga verder dan een gezonde huid, ik geef je pure en eerlijke verzorging. Healthy skin, happy skin.


Uniek, eerlijk en vol impact

Ik geef het voorbeeld dat eerlijke huidverzorging kán. Niet alleen met mijn transparante formule. Ook ben ik afbreekbaar als ik afgespoeld word en is mijn verpakking volledig recyclebaar. En natuurlijk voldoe ik aan de Europese Cosmetica regels als Nederlands merk.

Graag deel ik mijn kennis over huidverbetering en huidverzorging met jou. Probeer mijn unieke formule en ervaar zelf de krachtige impact van eerlijke huidverzorging. Maak een afspraak en kom langs in mijn showroom voor een eerlijke skincare workshop!

Effective impact: true results suited to your values