fbpx

Contact

Summery Cosmedical Group

Elke werkdag bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur
Tel. 074 278 3500
E-mail: info@summery.nl

Experience Center: Bokdamsweg 1, Bornerbroek

Bekijk alle contactgegevens

Let nature be your medicine

een mooiere toekomst voor iedereen

Bij IK Skin Perfection geloven we in de schoonheid van iedereen en staan respect, liefde en bescherming voor de huid én de natuur centraal. Pure Power, Truly Natural! Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. De natuurlijke conditie en flora van de huid is ons uitgangspunt. De IK Skin Perfection producten hebben een specifieke pH-waarde die is afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van de huid. Stap voor stap brengen we de huid in perfecte conditie en werken we aan maximale huidverbetering. Onze producten zijn geschikt voor alle huidcondities en in het bijzonder voor de gevoelige, door medicatie of behandeling aangedane huid. Om weer terug te keren naar een gezonde basis van de huid werken we alleen met 100% pure organische ingrediënten, groene cosmeceuticals, die geselecteerd zijn om hun doeltreffende werking en resultaat voor de huid . Onze producten ontwikkelen we volgens het NO-label en dat betekent dat ze geen huidonvriendelijke stoffen bevatten.

Ontdek ons unieke totaalconcept van huidverbetering, huidtherapie, ontspanning en voedingsfilosofie

Pure natural power

Ontdek de kracht van anders denken en werken en ervaar de mogelijkheden om onderscheidend met jouw instituut te zijn. Ontdek het plezier van werken met een compleet Nederlands concept, dat ondersteuning, kennis en resultaat biedt op een volledig natuurlijke manier.

IK Skin Perfection is hét huidvriendelijke en daadkrachtige merk voor de ambitieuze huidexpert die droomt van effectieve huidverbetering en behandelmethodes op een gezonde wijze. IK Skin Perfection is het eerste merk zonder huidonvriendelijke stoffen, met een huidgericht voedingsconcept en een bijzondere 4 Fasen-behandelmethode.

Vraag meer informatie aan

cosmeceuticals

Cosmeceuticals zijn producten met een hoge dosering werkstoffen en een lagere pH-waarde, waarvan de werking tegen de farmaceutische grens aan ligt.

Perfecte pH-waarde

IK Skin Perfection streeft naar een gezonde en perfecte pH-waarde van de huid, die rond de 5.5 ligt. De zuurmantel helpt de huid in balans te houden. De pH-waarden in onze producten zijn afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van de huid.

NO-label

IK Skin Perfection ontwikkelt haar producten volgens het NO-label. Dit betekent dat wij ‘nee’ zeggen tegen huidonvriendelijke ingrediënten zoals synthetische alcoholen, parabenen, kleur- en geurstoffen, paraffine en parfum.

Innovatie

De kracht van duurzame ontwikkeling

DERMAPEN

Wil jij elke specifieke huidwens professioneel, deskundig en resultaatgericht behandelen? Met de Dermapen, dé innovatie op het gebied van microneedling, kan het! 
De Dermapen vermindert zichtbare rimpels, verzacht en egaliseert de huid en zorgt voor structurele huidverbetering zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. Hét technologische hoogstandje dat jouw instituut direct naar een hoger level brengt.

IK MEDICAL COLLECTION

De Medical Collection is dé doorbraak op het gebied van medische huidverzorging: de producten uit deze collectie zijn veilig te gebruiken bij zware medicatie of een chemokuur, omdat IK Skin Perfection alleen werkt met 100% actieve en groene bestanddelen zonder huidonvriendelijke ingrediënten, geur- en kleurstoffen. Daarnaast heeft IK Skin Perfection vier producten ontwikkeld die zelfs veilig zijn te gebruiken in combinatie met bestraling.

Welke klant wens jij jezelf toe?

Jouw klanten komen terug als ze tevreden zijn, ze worden liefhebbers als ze verrast worden en ze zijn ambassadeurs als ze jouw instituut aanbevelen.
Wat je doel ook is, wij helpen je graag om vooruitstrevend te blijven. Creëer het instituut van je dromen met de IK Special Classes.

35+

Uitgebreide keuze in trainingen, seminars en masterclasses voor een succesvolle salon met de IK Special Classes

95% van de IK-liefhebbers ervaart een gezonder huidbeeld

GROEIT JOUW huidinstituut NIET ZO SNEL ALS JE ZOU WILLEN?

Stel al je vragen

Ga persoonlijk in gesprek over jouw startmogelijkheden met Arjan of Irma

Ga zelfverzekerd aan de slag

Ga aan de slag met professionele ondersteuning

zie jouw huidinstituut groeien

Wij helpen je om je dromen en doelen te verwezenlijken

Is your DNA our DNA?

Change your future today!

Ben je op zoek naar een nieuw merk in je huidinstituut? Altijd al een combinatie willen maken tussen effectieve huidverbetering en gezonde behandelmethodes?
Zet vandaag nog de eerste stap naar een mooie, gezonde huid voor je klanten!
Wanneer je voor IK Skin Perfection kiest, mag je het beste van ons verwachten! We kijken ernaar uit om kennis te maken! Stuur hieronder jouw bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op! Ons liever vandaag nog aan de telefoon? Bel ons dan op 074 – 2783500.

Iris Schouten

saloncoach ik skin perfection