fbpx

Contact

Summery Cosmedical Group

Elke werkdag bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur
Tel. 074 278 3500
E-mail: info@summery.nl

Experience Center: Bokdamsweg 1, Bornerbroek

Bekijk alle contactgegevens

Ben je er klaar voor om onderscheidend te zijn?

We fulfill skin dreams, created by professionals

Cenzaa is een 100% Nederlands merk dat sinds 2008 unieke producten ontwikkelt met liefde voor de aarde en in harmonie met het leven. Geboren vanuit een ongelofelijke passie voor de huid en gedreven door ambitie om het beste nog beter te maken. Al 10 jaar lang ontwikkelt Cenzaa  producten voor iedere huidwens en ieder huidprobleem, het hoogst haalbare resultaat als uitgangspunt.
Onze missie is om de huid en daarmee de kwaliteit van het leven, structureel te verbeteren. Met kennis, liefde en toewijding bieden wij huidverbetering op het allerhoogste niveau.

Cenzaa is ’s werelds enige cosmeticamerk dat huidverbetering, cosmedische huidtherapie en well being combineert.

De huidverbeterende producten van Cenzaa omvatten de levenskracht van planten, zijn vervaardigd uit gezonde grondstoffen en zijn rijk aan hoog geformuleerde ingrediënten zoals bijvoorbeeld PCN2-werkstoffen. Deze doeltreffende werkstoffen dringen diep door in de huid en zorgen daardoor voor baanbrekende huidverbetering door huidveroudering op de rem te zetten en huidverjonging in te zetten.

Ontdek ons unieke totaalconcept van huidverbetering, huidtherapie, ontspanning en beleving

Smart skincare

Ontdek de kracht van anders denken en werken en ervaar de mogelijkheden om onderscheidend met jouw instituut te zijn. Ontdek het plezier van werken met een compleet Nederlands concept, dat ondersteuning, kennis en resultaat biedt op een verbluffende manier.

De perfecte combinatie van wetenschap en natuur komt op harmonieuze wijze samen bij Cenzaa. Wij maken voor de ontwikkeling van doeltreffende en huidverbeterende producten en behandelingen gebruik van het beste van twee werelden: The Art of Science and Nature. Het summum van 100% werkzame, actieve ingrediënten in combinatie met innovatieve ontwikkelingen. Ons doel: samen het hoogst haalbare resultaat bereiken en klanten laten genieten van weldadige en geavanceerde behandelingen en producten.

aan de slag met smart skincare

PCN2®-systeem

Een intelligent en doeltreffend cosmeceutical-systeem dat diep in de huid door dringt en zorgt voor een bewezen effectief en oogverblindend resultaat.

Geavanceerde verpakking

Een crème in een pot, tube of pomp verliest binnen 24 uur haar actieve werkstoffen. Ons unieke PCN2®-systeem wordt daarom verpakt in gepatenteerde zuurstofdichte verpakkingen waardoor alle belangrijke werkstoffen behouden blijven.

FSC®

Al onze verpakkingen zijn voorzien van het FSC®-keurmerk omdat wij streven naar een zo klein mogelijke Milieu Voetafdruk.

Innovation

De kracht van geavanceerde apparatuur

DERMAPEN

Wil jij elke specifieke huidwens professioneel, deskundig en resultaatgericht behandelen? Met de Dermapen, dé innovatie op het gebied van microneedling, kan het! 
De Dermapen vermindert zichtbare rimpels, verzacht en egaliseert de huid en zorgt voor structurele huidverbetering zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. Hét technologische hoogstandje dat jouw instituut vandaag nog naar een hoger level brengt.

DIAMOND TOUCH

De Diamond touch is de meest geavanceerde en doeltreffendste vorm van microdermabrasie. Een 4D behandelsysteem om de huid intensiever en op een dieper level te behandelen en verbeteren. 365 dagen per jaar in te zetten voor 365 dagen per jaar maximaal resultaat! Voor de professional die zich graag wil onderscheiden en droomt van spectaculaire huidverbetering met oogverblindend resultaat zonder chirurgie.

Welke klant wens jij jezelf toe?

Jouw klanten komen terug als ze tevreden zijn, ze worden liefhebbers als ze verrast worden en ze zijn ambassadeurs als ze jouw instituut aanbevelen.
Ken jij je doelgroep en de bijbehorende klantverwachting? Ontdek met de unieke Cenzaa expertises de doelgroepen in jouw instituut. In de Cenzaa Academy volg je een opleiding tot Cenzaa Professional. Vind je doelgroep: word jij een Cosmedical Therapist, een Skin Therapist of een Well-Being Expert? Cenzaa ondersteunt jou in je behoeften.

35+

Uitgebreide keuze in trainingen, seminars en masterclasses voor een succesvolle salon met de Cenzaa Academy

95% van de CENZAA-liefhebbers ervaart een gezonder huidbeeld

GROEIT JOUW huidinstituut NIET ZO SNEL ALS JE ZOU WILLEN?

Stel al je vragen

Ga persoonlijk in gesprek over jouw startmogelijkheden

GA ZELFVERZEKERD AAN DE SLAG

Ga aan de slag met professionele ondersteuning

ZIE JOUW HUIDINSTITUUT GROEIEN

Wij helpen je om je dromen en doelen te verwezenlijken

Is your DNA our DNA?

Change your future today!

Ben je op zoek naar een nieuw merk in je huidinstituut? Altijd al een combinatie willen maken tussen beleving en maximale huidverbetering?
Wanneer je voor Cenzaa kiest, mag je het beste van ons verwachten! We kijken ernaar uit om kennis te maken! Stuur hieronder jouw bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op! Ons liever vandaag nog aan de telefoon? Bel ons dan op 074 – 2783500.