fbpx

Contact

Summery Cosmedical Group

Elke werkdag bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur
Tel. 074 278 3500
E-mail: info@summery.nl

Experience Center: Bokdamsweg 1, Bornerbroek

Bekijk alle contactgegevens

MEDIKAL COLLECTIE

GUN JIJ JEZELF – OF IEMAND DIE JE LIEF HEBT - EEN MOMENT VAN GELUK?

In Nederland krijgen twaalf mensen per uur kanker. Misschien heb je het ziekteproces van dichtbij meegemaakt? Dan weet je dat de huid extra liefde nodig heeft. Met kennis van laboratoria, ziekenhuizen en (huid)specialisten ontwikkelden we een skincare collectie voor de kwetsbare huid die veilig gebruikt kan worden voor, tijdens en na behandelingen van kanker, zoals chemotherapie of bestraling. De Medikal Kit bevat een 3-in-1 reiniging, een huidolie (hoofdhuid/gelaat) en een 24h crème. De producten zijn uniek geformuleerd om de pH-waarde van de huid te herstellen, de huidflora in balans te houden, uitdroging en irritatie te
voorkomen en bacteriën geen kans te geven.

Jij kan het verschil maken in jouw instituut door jouw klant die bijzondere ervaring te geven met veilige en zachte producten om de neveneffecten van zo’n intensief traject zoveel mogelijk te beperken. Jij kan de huid van jouw klant weer comfortabel te laten voelen. Jouw klant voelt zich even weer mens en geen patiënt.
Het comfort en de zachtheid die de producten bieden geven jouw klant een gevoel van zelfvertrouwen.

AWARD-WINNING MEDIKAL REFLEX TREATMENT

De Medikal Reflex Treatment van IK Skin Perfection is winnaar van de Dutch Beauty Award 2021-2022 in de categorie salonbehandeling. Hier zijn we ontzettend trots op. Want een gezonde huid geeft weer zelfvertrouwen en dat gevoel gunnen we iedereen.

Kanker treft helaas een grote groep mensen: 1 op de 3 krijgt er mee te maken. Voor deze mensen kunnen IK Skin Perfection en de salons die werken met IK Medikal veel betekenen. De Medikal Reflex Treatment biedt veilige huidzorg, huidcomfort en lichamelijke ontspanning wanneer iemand huidproblemen ervaart door medicatie of door een intensief medisch behandeltraject bij kanker.

“Op die dag, na mijn schoonheidsbehandeling, ging voor mij de zon weer even schijnen.”

Wil jij ook ervaren wat de Medikal Reflex Treatment voor jou of voor een dierbare kan betekenen? Neem dan contact op met een IK Medikal salon bij jou in de buurt.

Waarschijnlijk heb je je niet gerealiseerd dat mensen tijdens ziekte een probleem ervaren met hun huid. Je bent niet de enige. Wij vinden dat ‘huidzorg bij kanker’ een onderwerp is dat tot nu toe niet de aandacht heeft gekregen die het nodig heeft.

Wist je dat de Medikal Collection van IK Skin Perfection het juiste Nederlandse product is dat speciaal ontwikkeld is voor de behandeling bij chemo, bestraling en intensieve medicatie?

MIJN PERSOONLIJKE MISSIE

“Als jouw huid niet meer doet wat jij haar toewenst en iedere aanraking kwetsbaar aanvoelt, dan doet dit wat met je zelfvertrouwen.”

‘Met mijn kennis en liefde voor de huid met een probleem, wil ik mensen graag een oplossing bieden. Een aantal jaren geleden was mijn chronische ziekte de aanleiding om een hoogwaardige productcollectie te ontwikkelen voor de zwaarbelaste huid. Want ook mijn huid werd door het gebruik van medicijnen extreem gevoelig, kwetsbaar en geïrriteerd. 

Het werd mijn persoonlijke missie om een collectie te ontwikkelen die geschikt is voor mannen en vrouwen die chemotherapie of bestraling ondergaan of intensieve medicatie gebruiken en deze producten zorgeloos kunnen gebruiken. Met de kennis van het laboratorium, ziekenhuizen en andere (huid)specialisten hebben we -vanuit een gezamenlijk liefde voor de mens en passie voor de huid- gekeken hoe we een product kunnen ontwikkelen dat geen neveneffect op de huid heeft en dat gebruikt kan worden voor, tijdens en na de verschillende intensieve behandelingen. 

Ik ben enorm trots en dankbaar dat we de producten uit de Medikal Collection van IK Skin Perfection hebben kunnen ontwikkelen voor de meest kwetsbare en gevoelige huiden. Ze herstellen de pH-waarde van de huid, brengen de huidflora weer in balans, voorkomen uitdroging en irritatie en geven bacteriën geen kans. Dit geeft je weer zelfvertrouwen en dat gevoel gun ik iedereen.’

Petra Sanderman

Founder & CEO

ONZE PRODUCTEN ZIJN VEILIG TE GEBRUIKEN TIJDENS CHEMOTHERAPIE EN BESTRALING

Alle producten zijn voorzien van het NO-label en bevatten geen huidbelastende stoffen als parabenen, sulfaten, minerale oliën, geur- en kleurstoffen.

Onze producten bevatten geen ingrediënten die op straling van bijvoorbeeld radiotherapie reageren. Denk bijvoorbeeld aan metalen – bijvoorbeeld zink – of hormoonontregelende stoffen als fyto-oestrogenen uit bijvoorbeeld aloë vera. Ook hebben wij gekozen voor een xeno-oestrogenen vrije verpakking (BPA-vrije verpakking). Wij kiezen bewust om deze specifieke stoffen in de huidverzorging te vermijden, omdat ze de behandeling kunnen verstoren of de huid kunnen beschadigen.

•  Zonder huidbelastende of hormoonontregelende stoffen
•  Groene cosmeceuticals – huidvriendelijke en veilige ingrediënten
•  BPA-vrije verpakkingen (xeno-oestrogeen vrij)

ONTDEK DÉ MEDIKAL COLLECTIE

Wat geef je aan iemand die de diagnose kanker heeft gekregen of al – langere – tijd ziek is? Je wilt een cadeau geven dat ertoe doet, dat iemand raakt en helpt waar het kan. Een duurzaam en zinvol geschenk waarbij de ontvanger van het cadeau centraal staat. De producten uit de Award-winning Medikal collectie zijn prachtig vormgegeven en zijn veilig en zorgeloos te gebruiken bij chemotherapie, bestraling of intensieve medicatie. Een gezonde huid geeft weer zelfvertrouwen, dat gevoel gunnen wij iedereen. Wie gun jij een gezonde huid?

95% van de IK-liefhebbers ervaart een gezonder huidbeeld

Stel al je vragen

Ga persoonlijk in gesprek over jouw startmogelijkheden met Arjan of Irma

Ga zelfverzekerd aan de slag

Ga aan de slag met professionele ondersteuning

zie jouw huidinstituut groeien

Wij helpen je om je dromen en doelen te verwezenlijken

REALISEER VOORUITGANG

ONLY QUALITY HAS A FUTURE

Voeg award-winning en compacte toplijnen toe aan jouw aanbod

DREAM BIG, START SMALL, BUT MOST OF ALL, START

Toegankelijk instappen vanuit een persoonlijk plan

PARTNERS IN CRÈME

Haal het beste uit jezelf met onze academy & business support

Wanneer je voor IK Medikal kiest, mag je het beste van ons verwachten! We kijken ernaar uit om kennis te maken! Stuur hieronder jouw bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op! Ons liever vandaag nog aan de telefoon? Bel ons dan op 074 – 2783500.

Maak kennis met IK Medikal!

Wil jij meer ontdekken over IK Medikal en wat dit kan betekenen voor jouw salon? Laat jouw gegevens achter en wij nemen snel contact met jou op!