fbpx

Contact

Summery Cosmedical Group

Elke werkdag bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur
Tel. 074 278 3500
E-mail: info@summery.nl

Experience Center: Bokdamsweg 1, Bornerbroek

Bekijk alle contactgegevens

Merken

Ontdek welk Summery merk bij jou past

Summery is jouw professionele partner in skincare. Wij ontwikkelen, produceren en distribueren onze merken Cenzaa, IK Skin Perfection en MAYEE. Ook salonbenodigdheden maken deel uit van de complete alles-onder-één-dak-formule. Ontdek het plezier van werken met complete Nederlandse huidverbeteringsmerken, die ondersteuning, kennis en resultaat bieden op een ongekende manier. Samen met jou wil Summery jouw salon succesvol maken. Wil jij ontdekken welk merk bij jouw salon of huidinstituut past?

Cenzaa 360º SKINCODE

360º SKINCODE is het bewezen totaal concept voor natuurlijke huidverbetering. Met medische precisie, zonder chirurgische ingrepen, zonder concessies.

Ontdek meer

Cenzaa

Echte schoonheid zit van binnen. Cenzaa werkt daarom samen met vooraanstaande laboratoria om hoogwaardige en doeltreffende cosmedische producten te ontwikkelen die bijdragen aan een gezonde levenswijze met een stralende huid als resultaat.

Ontdek meer

IK Skin Perfection

Bij IK Skin Perfection geloven we in de schoonheid van iedereen. Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur.

Ontdek meer

Salonbenodigdheden

Summery Cosmedical Group levert een totaal assortiment kwalitatieve benodigdheden voor professionele schoonheidsinstituten.

Ontdek meer

IK Medikal

De veilige, eerlijke en natuurlijke huidverzorgingsproducten uit de Award-winning Medikal collectie zijn er speciaal voor de meest zwaarbelaste en extreem gevoelige huid. Gun jezelf, of een ander, weer een momentje van geluk!

Ontdek meer

Mayee

Ik ben MAYEE, de eerste eerlijke skincare voor zichtbare huidverbetering voor jou! Ik ben ontwikkeld door professionele huidverzorgingsspecialisten met +20 jaar ervaring in skincare.

Ontdek meer