fbpx

Contact

Summery Cosmedical Group

Elke werkdag bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur
Tel. 074 278 3500
E-mail: info@summery.nl

Experience Center: Bokdamsweg 1, Bornerbroek

Bekijk alle contactgegevens

Summery Cosmedical Group opent nieuwe locatie in Nijverdal

Wij kondigen met trots de opening van onze werklocatie aan in Nijverdal! “We zijn enorm trots op deze uitbreiding naar Nijverdal en op de mogelijkheid om onze medewerkers te huisvesten op deze state-of-the-art locatie”, aldus Petra en Gert-Jan Sanderman.

Over Summery cosmedical group

In 2000 richtte Petra Sanderman Summery Cosmedical Group op. Wat begon als een meisjesdroom vanuit passie voor de huid, is inmiddels uitgegroeid tot een prachtig landgoed in Bornerbroek met drie cosmeticahuizen en een Experience Center waarin de Academy, een shop, showroom en conceptsalons zijn ondergebracht en waar ruim 45 medewerkers dagelijks bezig zijn om producten te ontwikkelen die er voor zorgen dat iedereen elke dag met een stralende huid zijn dag kan beginnen! Onder ons label vallen de bekende merken IK Skin Perfection, Cenzaa Nederland en het nieuwe merk Mayee Skincare. Door de complete alles-onder-één-dak-formule leveren wij ook alle salonbenodigdheden.

Summery Cosmedical Group staat voor geloven in de schoonheid van iedereen, waarbij respect, liefde en bescherming voor de huid én natuur centraal staan. Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure en bewezen effectieve skincare. Innovatie staat daarbij hoog in het vaandel. Gedreven door ambitie om het beste nog beter te maken werken wij met de nieuwste technologieën en ontwikkelen wij al ruim 10 jaar lang hoogwaardige producten en behandelingen die bijdragen aan een mooie en gezonde huid. Wij kiezen alleen voor veilige en natuurlijke ingrediënten waarbij we rekening houden met al het moois dat onze aarde te bieden heeft. Daarnaast bieden wij intensieve ondersteuning aan professionele schoonheidsinstituten die zich willen ontwikkelen als huidspecialist én ondernemer.

Onze merken

Cenzaa, IK Skin Perfection en MAYEE worden uitsluitend verkocht binnen de professionele schoonheidsinstituten. Alleen onze Huidexperts zijn in staat om de huid optimaal te beoordelen, haar conditie te bepalen en daarbij de juiste producten en behandelingen te adviseren. Omdat iedere huid uniek is vraagt deze om een persoonlijke, op maat gemaakte behandeling.

IK Skin Perfection in ONLINE PUBLICATIES

Bekijk hier de laatste publicaties:

WAAR IS ONS BEDRIJF GEVESTIGD?

Bezoekadres/Experience Center:
Bokdamsweg 1
7627 NC te Bornerbroek 
Telefoon: 074-27 83 500
E-mail: info@summery.nl

MAGAZIJN
Marie Curiestraat 8
7442 DP Nijverdal
Telefoon: 074-27 83 500
E-mail: info@summery.nl

Hoe lang bestaan we?

Petra Sanderman heeft in 2000 de Summery Cosmedical Group opgericht

HOEVEEL MENSEN WERKEN ER?

In ons familiebedrijf werken ruim 45 gepassioneerde collega's

Neem via onderstaand formulier contact op voor persaanvragen

Persaanvragen

Wil je op de hoogte zijn van ons laatste nieuws?

Vul onderstaande formulier in en je wordt opgenomen in onze perslijst.

Perslijst