fbpx

Contact

Summery Cosmedical Group

Elke werkdag bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur
Tel. 074 278 3500
E-mail: info@summery.nl

Experience Center: Bokdamsweg 1, Bornerbroek

Bekijk alle contactgegevens

Meet our brands

Momenteel staat de wereld op zijn kop door het Corona virus en jij zult daar op dit moment zeer waarschijnlijk ook hinder van ondervinden. Wij leven erg mee met iedereen die op welke manier dan ook wordt getroffen door dit virus.
Ondanks deze onzekere tijden vinden we het erg leuk dat je nieuwsgierig bent naar onze merken! Snuffel rustig door onze pagina’s en ontdek zelf wat Cenzaa of IK Skin Perfection voor jou kan betekenen.


Ontdek de kracht van anders denken en werken en ervaar de mogelijkheden om onderscheidend met jouw instituut te zijn. Ontdek het plezier van werken met een compleet Nederlands concept, dat ondersteuning, kennis en resultaat biedt op een verbluffende manier. Een concept dat trends neerzet op het gebied van innovatie en ontwikkeling en dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan!

Cenzaa

De perfecte combinatie van wetenschap en natuur komt op harmonieuze wijze samen bij Cenzaa. Wij maken voor de ontwikkeling van doeltreffende en huidverbeterende producten en behandelingen gebruik van het beste van twee werelden: The Art of Science and Nature. Het summum van 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatieve ontwikkelingen.

IK Skin Perfection

IK Skin Perfection is hét huidvriendelijke en daadkrachtige merk voor de ambitieuze huidexpert die droomt van effectieve huidverbetering en behandelmethodes op een gezonde wijze. IK Skin Perfection is het eerste merk zonder huidonvriendelijke stoffen, met een huidgericht voedingsconcept en een bijzondere 4 Fasen-behandelmethode.

Maak kennis met onze merken

Neem contact met mij op zodat ik zélf alle mogelijkheden op het gebied van huidverbetering kan ervaren.

Geen velden gevonden.