Telefoonnummer 074 - 27 83 500

Zoeken

Blog

Kies een categorie om de berichten te filteren


 • 20-04-2018

  ik skin perfection


  Last van een droge huid? Of merk je dat je huid niet in balans is? Een te hoge pH-waarde kan de boosdoener zijn!

  Lees meer...


 • 18-04-2018

  ik skin perfection


  Iedere dag brengen we van alles aan op onze huid. Een milk, een crème, een masker… We doen er alles aan om een mooie huid te krijgen én te houden. Maar heb jij weleens nagedacht over welke ingrediënten er allemaal in jouw beautyproducten zitten? Je zult je verbazen!

  Lees meer...


 • 11-04-2018

  ik skin perfection


  IK Skin Perfection is hét huidverzorgingsmerk in Nederland met de Medical Collection: huidverzorgingsproducten zonder belastende toevoegingen, geschikt tijdens het gebruik van intensieve medicatie, chemo en bestraling. We gunnen iedereen een mooie en gezonde huid!

  Lees meer...


 • 27-10-2017

  ik skin perfection


  Blogger Natascha van BeautyOpinie test de DE-ITHCY Medical Skin oil.

  Lees meer...


 • 24-10-2017

  ik skin perfection


  Dit is wat de juiste huidverzorging bij chemo, bestraling en intensieve medicatie voor je kan doen.

  Lees meer...


 • 18-10-2017

  ik skin perfection


  Wie kent er in zijn of haar omgeving niet iemand met kanker? Speciaal voor deze mensen heeft IK Skin Perfection de Medical Collection ontwikkeld: huidverzorgingsproducten zonder belastende toevoegingen, geschikt tijdens het gebruik van intensieve medicatie, chemo en bestraling.

  Lees meer...


 • 20-04-2018

  cenzaa


  Je wist misschien al dat een serum een boost geeft aan je huid. Een serum is vaak duurder dan een gemiddeld huidverzorgingsproduct en daarom denk je wellicht: “Heb ik dat écht nodig?” Het bericht Serums zijn prijzig… fabel of feit? verscheen eerst op Cenzaa.

  Lees meer...


 • 15-04-2018

  cenzaa


  Weet jij wat groene groentes voor jouw huid kunnen betekenen? Zo puur en zo gezond mogelijk eten, in de juiste combinaties, geven je heel veel voordelen voor de huid. Het bericht Eet je huid mooi met groene groentes! verscheen eerst op Cenzaa.

  Lees meer...


 • 13-04-2018

  cenzaa


  Tijdens de Beauty Trade Special - een vakbeurs voor de beautyprofessional - lanceerden we een zonnelijn met de meest stralende nieuwe zonproducten om je huid optimaal mee te beschermen. Maak kennis met de 365° Sun Protection collection: voor elk zonnetype, voor elk seizoen en voor elke bestemming. Het bericht Cenzaa lanceert nieuwe zonnelijn 365° Sun Protection verscheen eerst op Cenzaa.

  Lees meer...


 • 13-04-2018

  cenzaa


  Botox proberen omdat je jouw rimpels het liefst vandaag nog ziet verdwijnen? Wanneer de eerste huidveroudering om de hoek komt kijken, wil je graag snel een nieuwe favoriet voor op je badkamertafel. Kies voor directe versteviging binnen handbereik met dit krachtige power serum voor een natuurlijk botox-effect. Het bericht Botox proberen? Dit serum doet je anders beslissen! verscheen eerst op Cenzaa.

  Lees meer...


 • 25-03-2018

  cenzaa


  Wordt er een uurtje weggesnoept van onze nachtrust omdat we afgelopen nacht van wintertijd naar zomertijd zijn gegaan, dan merken we dat vrijwel meteen. Slaap is namelijk essentieel voor het goed functioneren van je lichaam en geest. Hoe regelmatiger de slaap, hoe beter je stemming overdag. En… slapen is ook nog eens heel goed voor je huid, het vermindert rimpels en donkere plekken. Slaap je mooi met 4 handige tips! Het bericht Met deze tips slaap je ook vanavond goed! verscheen eerst op Cenzaa.

  Lees meer...


 • 16-03-2018

  cenzaa


  Tijdens de lancering van 9 maart heeft Cenzaa de nieuwe Seasons onthuld: Global Cocooning! Een waanzinnige avond waarin we de salons onderdompelden in de wereld van Cenzaa en de reis Global Cocooning beleefden met de sublieme prikkeling van alle zintuigen. Het bericht Cenzaa proudly presents: de Collectie der Collecties verscheen eerst op Cenzaa.

  Lees meer...


 • 16-03-2018

  cenzaa


  "De genomineerde salons ademen het ultieme warme Cenzaa-gevoel," aldus Founder of Cenzaa Petra Sanderman. Met behulp van het Cenzaa Huidexpert Award programma worden salons continue ondersteund om zichzelf verder te ontwikkelen en te professionaliseren. De ultieme erkenning op het werk van de salons. Het bericht Genomineerden Cenzaa Huidexpert Award in de spotlights verscheen eerst op Cenzaa.

  Lees meer...


 • 02-11-2017

  cenzaa


  Een aantal Cenzaa salons mogen zich nu Cenzaa Cosmedical Therapist, Skin Therapist of Wellness Therapist noemen. Zit jouw Cenzaa salon er ook bij? Het bericht Deze schoonheidsspecialistes hebben een Cenzaa onderscheiding verdiend! verscheen eerst op Cenzaa.

  Lees meer...


 • 05-08-2017

  cenzaa


  Hoe verzorg je nou je huid het beste in de zomer? Wij geven je tips én een handig zomerplan voor je huid! Het bericht Hoe verzorg je je huid het best in de zomer? verscheen eerst op Cenzaa.

  Lees meer...


 • 22-06-2017

  cenzaa


  Heb je de afgelopen dagen lekker van de zon genoten en voelt je huid daardoor wat droog aan? Verzorg je huid dan extra goed. Het bericht Zo voorkom je een droge huid na het zonnen.  verscheen eerst op Cenzaa.

  Lees meer...

 • Profiteer van veel voordeel tijdens de Autumn Fair!


  26-10-2016

  summery


  Benieuwd welke geweldige voordeelacties we voor u in petto hebben? Laat u verrassen!Lees meer

  Lees meer...

 • Sneak Preview Autumn Fair 2016


  26-10-2016

  summery


  Wat kunt u verwachten op de 2016-editie van de Autumn Fair? Erg veel! Professionele demonstraties, spectaculaire productlanceringen, heerlijke gezonde hapjes en uiteraard veel shoppen! We gunnen u graag een tipje van de sluier. Lees meer

  Lees meer...

 • LAAT UW KLANT KENNIS MAKEN MET CENZAA


  20-07-2016

  summery


  Hoeveel aandacht moet ik aan mijn huid besteden? Wat moet ik doen om mijn huid jong en mooi te houden? Hoe zorg ik voor maximale huidverbetering? Dit zijn vragen die u vast weleens krijgt van uw klanten.Lees meer

  Lees meer...

 • HEALTHY FOOD FOR A FABULOUS SKIN


  30-06-2016

  summery


  In de cosmetica branche komt men steeds vaker tot de conclusie dat effectieve huidverzorging van binnenuit en buitenaf ondersteund moet worden. Lees meer

  Lees meer...

 • De reis van Salon Puuur naar de Beauty Award 2016


  16-06-2016

  summery


  Eind september 2015 heb ik besloten om Salon PUUUR op te geven voor de Beauty Award 2016. Op dat moment stonden er veel veranderingen op de planning binnen mijn bedrijf.Lees meer

  Lees meer...

 • Beste nieuwe schoonheidsspecialist van Nederland!


  12-04-2016

  summery


  September 2015, Met het inschrijven voor de ‘Newcomer of the Year’ was ik erg benieuwd waar ik op dit moment zou staan met mijn salon. Mijn gedreven instelling heeft me doen beslissen om mee te doen. De titel beste ‘Newcomer of the Year’ kan je net dat zetje in de rug geven dat je als startende schoonheidssalon nodig hebt.Lees meer

  Lees meer...

 • Beste Schoonheidsspecialiste regio midden!


  12-04-2016

  summery


  Om mijzelf als schoonheidsspecialiste te testen en mijn bedrijf ‘Salon Sensa’ verder te professionaliseren heb ik meegedaan aan de Beauty Award. Ik was benieuwd waar ik sta in de Beautybranche, wat mijn kwaliteiten zijn en wat ik kan verbeteren om te groeien in mijn vak.Lees meer

  Lees meer...

Deze site gebruikt cookies. Door op deze site te blijven surfen gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie