Telefoonnummer 074 - 27 83 500

Zoeken

Blog

Kies een categorie om de berichten te filteren


 • 26-07-2018

  ik skin perfection


  Komt het hydrateren van jouw huid ook steeds hoger op je to-do lijst te staan, nu warmte en zonlicht steeds meer invloed krijgen op je huid? Wist je dat niet alleen de zon, maar ook airconditioning een droge huid veroorzaakt? Gelukkig zijn er enkele stoffen die kunnen helpen de huid weer gezond en minder vochtarm te maken.

  Lees meer...


 • 26-06-2018

  ik skin perfection


  IK Skin Perfection viert de zomer met deze verfrissende Ice Tea Matcha Watermeloen! Deze healthy tea boost zit boordevol antioxidanten! Wij combineren deze verfijnde theesoort uit Japan met watermeloen.

  Lees meer...


 • 01-06-2018

  ik skin perfection


  De lente laat zich van haar beste kant zien met deze zomerse temperaturen! Wil jij je huid optimaal verzorgen met dit zomerse weer? Voorkom pigmentvlekken, ga een vette huid tegen en straal!

  Lees meer...


 • 25-05-2018

  ik skin perfection


  Check jij je huid wel eens op verdachte plekjes? Veel mensen doen het niet of nauwelijks. Of weten eigenlijk niet waar ze op moeten letten bij zo’n controle. En dat terwijl deze controle in het geval van een melanoom je leven kan redden! Stichting Melanoom geeft bijvoorbeeld aan dat zo’n 99% van de mensen die huidkanker krijgt, de ziekte overleeft als ze er op tijd bij zijn. Regelmatig even je huid onderzoeken is dan ook geen overbodige luxe.

  Lees meer...


 • 09-05-2018

  ik skin perfection


  Heerlijk, die warme dagen die we hebben gehad. Ben je niet op vakantie, dan is het ook genieten in de achtertuin! Dat je je goed moet beschermen tegen de zon en schadelijke UVA en UVB-straling, weet je waarschijnlijk wel. Maar hoe zit het ook alweer, breng je nu eerst je 24H crème aan of eerst je zonnebrandcrème?

  Lees meer...


 • 25-04-2018

  ik skin perfection


  Dat zou je wel denken! Nu de lente is aangebroken wil je het liefst een mooie goudbruine huid kweken. Én wil je er het liefst zo lang mogelijk van blijven genieten! Je zou kunnen denken dat scrubben je mooie bruine kleurtje laat verdwijnen. Maar niets is minder waar! Hoe zit het dan?

  Lees meer...


 • 09-11-2018

  cenzaa


  Waarom Cenzaa trendsetter is op het gebied van resultaatgerichte en revolutionaire smart skincare en wat wij voor jouw huid kunnen beteken! Het bericht Huidverbetering op het hoogst haalbare niveau verscheen eerst op Cenzaa.

  Lees meer...


 • 21-09-2018

  cenzaa


  Veel dermatologen zijn van mening dat een vrij verkrijgbare crème niet veel meer kan doen dan de huid hydrateren. Dit in tegenstelling tot producten die je op doktersrecept kunt verkrijgen. De werkelijkheid ligt iets genuanceerder. Want tussen vrij verkrijgbare producten en medicinale crèmes zitten nog 2 varianten: cosmeceuticals en nog beter: het PCN2® SYSTEEM. Het bericht SKIN & SCIENCE | COSMECEUTICALS, WAT ZIJN DAT EIGENLIJK? verscheen eerst op Cenzaa.

  Lees meer...


 • 14-09-2018

  cenzaa


  Minder plekjes en vlekjes, gladder, steviger, minder rimpels en gelift? Resultaten voor je huid die jij óók kunt behalen! Iedere huid is anders en om goed te kijken op welke wijze cosmedische huidverjonging bij je past, brengt een Cenzaa Huidexpert eerst de aard van de huidveroudering in beeld. Waarbij je natuurlijk jouw wensen voor huidverjonging bespreekt. Het bericht Skin & Science | Is huidverjonging een verslaving? verscheen eerst op Cenzaa.

  Lees meer...


 • 07-09-2018

  cenzaa


  Tegenwoordig zijn we veel bewuster met onze huid en gezondheid bezig en googelen we ons suf naar oplossingen om rimpels, hangende oogleden en lelijke oneffenheden te verminderen. De stap naar plastische chirurgie, of je er op z’n minst in te verdiepen, lijkt dan zittend op de bank met een iPad in je hand nog helemaal niet zo verkeerd! Maar wanneer je weet dat huidveroudering een natuurlijk proces is, klinkt het als vanzelfsprekend dat ook huidverjonging hierop gericht is. Toch? Het bericht Huidveroudering: Hoe behoud je je mooie huid? verscheen eerst op Cenzaa.

  Lees meer...


 • 30-07-2018

  cenzaa


  Vermijd de makkelijke en snelle variant met veel E-nummers voor een gezonde huid. Maak bewuste voedingskeuzes en probeer zo puur en zuiver mogelijk te eten. Het bericht Hoe het eten van E-nummers je huidproblemen verergeren verscheen eerst op Cenzaa.

  Lees meer...


 • 23-07-2018

  cenzaa


  Glutenallergie. Je hoort het steeds vaker in je omgeving. Maar wist je dat gluten ook de boosdoener kunnen zijn voor je huidproblemen? Het bericht Huidproblemen door gluten verscheen eerst op Cenzaa.

  Lees meer...


 • 19-07-2018

  cenzaa


  Zuivelproducten zijn boosdoeners als het gaat om huidproblemen zoals Acne, Eczeem of een rode of schilferige huid. Hoe dit kan? In koemelk zit namelijk veel melkvet en melksuiker, wat door sommige mensen niet makkelijk verteerd kan worden. Het bericht Zuivel: wat doet het voor je huid? verscheen eerst op Cenzaa.

  Lees meer...


 • 09-07-2018

  cenzaa


  Verminder je suikerinname met deze 9 handige tips! Want met een lagere en constante bloedsuikerspiegel word je gezonder oud en krijg je een stralende huid! Het bericht 9 TIPS: HOE OM TE GAAN MET SUIKER verscheen eerst op Cenzaa.

  Lees meer...


 • 09-07-2018

  cenzaa


  Van suiker krijg je rimpels. Het is echt zo: suiker veroudert de huid! Maar hoe werkt dit dan? Lees wat jij kan doen tegen huidveroudering! Het bericht Suiker: dit doet het écht voor je huid verscheen eerst op Cenzaa.

  Lees meer...


 • 09-07-2018

  cenzaa


  n je spreken van een suiker verslaving? Voor veel mensen blijft het lastig om nee te zeggen tegen suikers. Waarom kunnen we er niet vanaf blijven? Het bericht Weersta jij de zoete verleiding van suiker? verscheen eerst op Cenzaa.

  Lees meer...

 • Terugblik op de Cenzaa Ondernemersdag...


  06-06-2018

  summery


  Inspirerende Masterclass voor genomineerden groot succes! Afgelopen woensdag 16 mei stond bij Cenzaa in het teken van de Cenzaa Ondernemersdag.Lees meer

  Lees meer...

 • Profiteer van veel voordeel tijdens de Autumn Fair!


  26-10-2016

  summery


  Benieuwd welke geweldige voordeelacties we voor u in petto hebben? Laat u verrassen!Lees meer

  Lees meer...

 • Sneak Preview Autumn Fair 2016


  26-10-2016

  summery


  Wat kunt u verwachten op de 2016-editie van de Autumn Fair? Erg veel! Professionele demonstraties, spectaculaire productlanceringen, heerlijke gezonde hapjes en uiteraard veel shoppen! We gunnen u graag een tipje van de sluier. Lees meer

  Lees meer...

 • LAAT UW KLANT KENNIS MAKEN MET CENZAA


  20-07-2016

  summery


  Hoeveel aandacht moet ik aan mijn huid besteden? Wat moet ik doen om mijn huid jong en mooi te houden? Hoe zorg ik voor maximale huidverbetering? Dit zijn vragen die u vast weleens krijgt van uw klanten.Lees meer

  Lees meer...

 • HEALTHY FOOD FOR A FABULOUS SKIN


  30-06-2016

  summery


  In de cosmetica branche komt men steeds vaker tot de conclusie dat effectieve huidverzorging van binnenuit en buitenaf ondersteund moet worden. Lees meer

  Lees meer...

 • De reis van Salon Puuur naar de Beauty Award 2016


  16-06-2016

  summery


  Eind september 2015 heb ik besloten om Salon PUUUR op te geven voor de Beauty Award 2016. Op dat moment stonden er veel veranderingen op de planning binnen mijn bedrijf.Lees meer

  Lees meer...

 • Beste nieuwe schoonheidsspecialist van Nederland!


  12-04-2016

  summery


  September 2015, Met het inschrijven voor de ‘Newcomer of the Year’ was ik erg benieuwd waar ik op dit moment zou staan met mijn salon. Mijn gedreven instelling heeft me doen beslissen om mee te doen. De titel beste ‘Newcomer of the Year’ kan je net dat zetje in de rug geven dat je als startende schoonheidssalon nodig hebt.Lees meer

  Lees meer...

 • Beste Schoonheidsspecialiste regio midden!


  12-04-2016

  summery


  Om mijzelf als schoonheidsspecialiste te testen en mijn bedrijf ‘Salon Sensa’ verder te professionaliseren heb ik meegedaan aan de Beauty Award. Ik was benieuwd waar ik sta in de Beautybranche, wat mijn kwaliteiten zijn en wat ik kan verbeteren om te groeien in mijn vak.Lees meer

  Lees meer...

Deze site gebruikt cookies. Door op deze site te blijven surfen gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie