fbpx

Contact

Summery Cosmedical Group

Elke werkdag bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur
Tel. 074 278 3500
E-mail: info@summery.nl

Experience Center: Bokdamsweg 1, Bornerbroek

Bekijk alle contactgegevens

KEN JIJ DE 4 BELANGRIJKSTE PIJLERS VAN DE CENZAA LIFESTYLE CIRCLE?

De Cenzaa Lifestyle Circle maakt het essentiële verschil in het leven van jouw klant!

Jij als huidexpert kent het als geen ander. Klanten die beroep op jou doen met de wens om gezonder te willen leven en het verlangen er jonger uit te willen zien. Klanten die op zoek zijn naar de beste huidverbeterende producten of het energiepeil een flinke boost willen geven. Juist in deze tijd waarin een gezonde levensstijl belangrijker is dan ooit. Met Cenzaa geef jij antwoord op alle prangende vragen van jouw klant. Cenzaa maakt van een leven in balans de norm en stimuleert het roer om te gooien voor een gezonde lifestyle. Klinkt drastisch? Hoeft niet zo te zijn! Met behulp van Cenzaa reik jij jouw klant dé ultieme tools aan die zelfs in huis makkelijk toe te passen zijn, zoals het eenvoudige 6-stappenplan. Door de Cenzaa Lifestyle Circle een onderdeel van het leven van jouw klant te maken, ‘reset’ je langzaamaan het systeem van jouw klant en verander je haar koers met als eindbestemming een gelukkig en evenwichtig leven!

Een waardevol leven in balans

Maar hoe realiseer ik dat dan? Horen wij je denken. We roepen het vaker, maar de combinatie van een positieve mindset, balans tussen body en soul en het gebruik van huidverbeterende producten leidt tot een gelukkig, evenwichtig leven. Daarvan zijn we bij Cenzaa heilig overtuigd. Om deze principes meer tastbaar te maken, bracht Cenzaa de Cenzaa Lifestyle Circle in het leven. Een gebalanceerd, gelukkig leven gaat veel verder dan er alleen maar mooi uitzien. De binnenkant behoeft immers evenveel aandacht. Net als de manier van leven en het welzijn van de geest. De Cenzaa aanpak en de Cenzaa Lifestyle Cirkel zijn dan ook gebaseerd op de inside and outside filosofie.

Food, mind, lifestyle en product

Het gebruik van huidverbeterde producten van Cenzaa is slechts een onderdeel van de Cenzaa Lifestyle Circle. Voor balans en geluk zijn echter meerdere factoren van belang. Vier belangrijke pijlers vormen de Cenzaa Lifestyle Circle: food, mind, lifestyle en product. Het één kan niet zonder het ander, want streeft jouw klant naar een evenwichtig leven, maar werkt zij herhaaldelijk suikers naar binnen? Dan zal nooit het optimale resultaat worden behaald. Vult jouw klant de dagelijkse voeding aan met foodceuticals van Cenzaa, maar ervaart ze regelmatig stress? Sport jouw klant wekelijks, maar geeft ze haar huid onvoldoende aandacht? Ook dan is een leven nog steeds uit balans.

Streven naar optimaal resultaat

De hooggeformuleerde producten van Cenzaa, zoals de Mandelico Glow Peel, Illuminating Masq en de Rebalancing Himalaya Salt dragen bij aan een stralende huid. De behandelingen in het instituut, zoals de Diamond Touch en de Personal Peel Program 360° SKINCODE boosten de huid van jouw klant van buitenaf. Jouw klant bereikt zelf al enorme stappen door de thuisprogamma’s van Cenzaa te volgen en voor gezondere alternatieven te kiezen, bijvoorbeeld vaker te kiezen voor een glas water of de fiets te pakken in plaats van de auto. Zo bereik jij, samen met jouw klant en met de tools van Cenzaa, het gewenste resultaat. Door kritisch naar de vier pijlers te kijken en jouw klant ‘the whole package’ te bieden, heeft jouw klant binnenkort het gevoel de hele wereld (weer) aan te kunnen met een lijf dat van top tot teen straalt.

“Investeren in een betere versie van jezelf, betekent investeren in de toekomst. Een gezonde en gelukkige toekomst.” Dat is de boodschap die Cenzaa samen met jou wil uitdragen onder de noemer de Cenzaa Lifestyle Circle. Geef samen met ons (meer) betekenis aan een waardevol en gelukkig leven van jouw klant.