fbpx

Contact

Summery Cosmedical Group

Elke werkdag bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur
Tel. 074 278 3500
E-mail: info@summery.nl

Experience Center: Bokdamsweg 1, Bornerbroek

Bekijk alle contactgegevens

IK Support en servicepakket

Wij blijven je met ons volledige team ondersteunen met de kennis en innovaties die je van ons gewend bent, zodat jij je, ook in deze onzekere tijd, kunt blijven onderscheiden met jouw salon!

Wij helpen jou en je klanten er graag een handje mee, zodat jij zonder zorgen jouw vak kunt uitoefenen. We hebben een aantal tools en producten voor jou geselecteerd.

IK Handleidingen

Wij ondersteunen jullie graag met onze handleidingen. Onderstaande handleidingen zijn gericht om jouw marketing te versterken en zijn te vinden op de Kennisbank.

Handleidingen:
Campagne
Het nut van een website
Facebookmarketing
Persona document

IK support en Service pakket

Social Tools

Blijven communiceren met klant in deze bijzondere tijd is belangrijk. Ben je (nog) open, of toch gesloten? Blijf op zijn of haar netvlies. Deze social tools, met verschillende corona-ondersteuning, kunnen je daarbij helpen!

Salon Posters

Wil jij veiligheid voor jou en jouw klanten? Gebruik dan een of meerdere posters om dit op een leuke manier kenbaar te maken!

Video's

We zullen jullie blijven verrassen met tips over hoe je jouw salon in de spotlight zet en hoe je jouw klanten kan blijven helpen. Hou deze pagina en de Facebook depositairsgroep in de gaten voor meer video’s!

Video’s met informatie voor jouw instituut:

Video’s interessant voor jouw klanten:

Video's

Help mee met Summery Helpt

Heb jij ideeën om Summery Helpt te verbeteren of heb jij bijvoorbeeld met jouw instituut een actie opgezet? Inspireer ons en andere instituten en laat hieronder een bericht achter.