fbpx

Contact

Summery Cosmedical Group

Elke werkdag bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur
Tel. 074 278 3500
E-mail: info@summery.nl

Experience Center: Bokdamsweg 1, Bornerbroek

Bekijk alle contactgegevens

6 online tips & tools

Wat gaan wij doen om jouw te ondersteunen tijdens de lockdown? 

In deze tijd is het heel belangrijk om ook goed aan jezelf te blijven denken. Quality time met jezelf, voor jezelf. We helpen onze klanten graag met producten voor thuis zodat zij zichzelf een heerlijke thuisbehandeling kunnen geven. Maar zorg je ook goed voor jezelf? Ga de natuur in om te wandelen, beweeg iedere dag voldoende, zorg voor een gezond voedingspatroon, geniet van het lezen van een boek of luister naar jouw favoriete muziek. En last but not least… geef jezelf ook een fijne beauty home treatment! Je hoofd krijgt hierdoor weer ruimte om creatief te denken, mogelijkheden te zien en uitdagingen aan te gaan. Het nieuws van de verlenging van de lockdown daalt langzaam in. Samen met jou willen we er graag het maximale uithalen. Samen komen we hier doorheen!

Hieronder vind je 6 tips & tools voor jou:

TIP 1: BESTELLINGEN RECHTSTREEKS BIJ JOUW KLANT GELEVERD!

Maak jij er al gebruik van? Ben je niet in de gelegenheid om alle productbestellingen persoonlijk te bezorgen bij jouw klanten, dan bezorgen wij jouw klantbestellingen direct bij jouw klant thuis!

Hoe werkt het?
Bij het plaatsen van de bestelling in de Summery webshop kun je jouw eigen afleveradres wijzigen in het afleveradres van jouw klant. Zo wordt de bestelling direct door ons bij jouw klant thuis afgeleverd. Bekijk onderstaande filmpje om stap voor stap te zien hoe je het afleveradres goed invoert.

Tip 2: Geef online huidadvies!

Het liefst geef je een goed huidadvies bij jou in de salon. Nu dat even niet kan, kun je ook online huidadvies gaan geven! Wij hebben hier voor een stappenplan en een vragenlijst ontwikkeld.

Klik hieronder voor alle informatie!

Tip 3: Promoot de Reset Skincare box als echte hometreatment met het nieuwe ‘How to’-filmpje

De Reset Skincare box is een geweldige box om mensen kennis te laten maken met de huidverbeterende producten van IK. Ook mensen die IK al dagelijks met plezier thuis gebruiken, hebben met deze box een heerlijke home treatment in huis! Promoot deze Reset Skincare box op deze manier, zodat het interessant is voor nieuwe én bestaande klanten.

Hoe maak je van de Reset Skincare box die heerlijke hometreatment? In onderstaande how-to video zie je stap voor stap uitgelegd hoe en in welke volgorde jouw klant de producten kan gebruiken. Plaats de video op je socials en website en verleid jouw klant voor die heerlijke en doeltreffende gezichtsbehandeling thuis!

Idee! Naast het plaatsen van deze video, kun je natuurlijk ook zelf een vlogje maken waarin jij bij jezelf de producten uit de Reset Skincare box aanbrengt. Zo laat je nog persoonlijker zien hoe de klant thuis de producten aan kan brengen en een heerlijke home treatment kan ervaren!

P.s.  We hebben de Reset Skincare flyers en vriendinnenvouchers vernieuwd en ze zijn vanaf eind januari weer bestelbaar. Wat is er veranderd?

De communicatie is verduidelijkt: Wanneer jouw klant de Reset Your Skin behandeling boekt
voor € 84,95 (i.p.v. € 79,-) is dat inclusief de Reset Skincare box t.w.v. € 39,95.
Als cadeau ontvangt jouw klant nog altijd een 24H crème afgestemd op de huidconditie.

Berekening verkoop:

Behandeling 45 min Reset Your Skin   € 45,00

Reset Skincare box                        € 39,95

———————————————————————————————–

Totaal:                                         € 84,95
 

Berekening inkoop:               
Gemiddelde consumentenadviesprijs 24H crème: € 44,-
(à € 39,10 (goedkoopste) + 48,85 (duurste)/2 = € 44,-)

Gemiddelde inkoopprijs 24H crème: € 22,-
Dit kan je zien als een investering in een nieuwe klant. 
Wat is een nieuwe klant, die direct start met producten voor thuis, jou waard? 

Waarom de 24H crème erbij?

Om het skincare ritueel compleet te maken is de 24H crème nodig. Het is belangrijk om deze af te stemmen op de huidconditie, daarom zit deze niet in de box. De 24H crème ontvangt jouw klant cadeau na de Reset Your Skin behandeling.

– Met de vriendinnenvoucher kan je jouw loyale klanten vragen om haar vriendinnen kennis te laten maken met haar favoriete IK Huidspecialist, die haar een ontspannen en doeltreffende gezichtsbehandeling kan geven.

– In het kader van bewuste keuzes maken en verminderen van drukwerk is de ‘Tag vriendinnenvoucher’ niet meer toegevoegd.

Tip 4: Organiseer een online verkoopevent op Facebook

Nu je jouw producten niet in de salon aan jouw klanten mag verkopen, kun je dit natuurlijk wel op jouw Facebookpagina doen!

Hieronder vind je alvast 2 vlogjes van collega salons die dit succesvol hebben ingezet. Ook iets voor jou?! Download het handige stappenplan op de kennisbank en je kunt van start! Vind je het lastig om dit alleen op te zetten? Jouw saloncoach neemt je hier graag stap voor stap in mee!

Tip 5: Online sparren met collega-salons

Bij ons ieder leeft de wens om persoonlijk met elkaar in contact te blijven. Wij weten dat jij als ondernemer veel creatieve ideeën hebt bedacht en aangepakt. Toch voelt het vast ook goed en fijn om even te sparren met een groepje collega ondernemers. Wat hebben zij al ingezet tijdens de lockdown? Waar lopen zij tegenaan en hoe gaan ze er mee om? Welke ideeën staan nog op stapel en zijn misschien ook iets voor jou? Welke input wil jij meegeven aan jouw collega’s? 

Stay tuned!

Tip 6: Volg een opfristraining van IK Skin Perfection

Begin het jaar goed en fris je kennis over IK Skin Perfection op! Binnenkort zullen we je uitnodigen om deel te nemen aan de gratis online theorietraining IK Skin Perfection met de topics: 

– Filosofie
– USP’s, de unieke verkooppunten van ons merk en de producten
– Nieuwe SCRUB+ en RECOVER+
– Must Have Winter Skin Wonderland producten

Zo ben jij weer helemaal up-to-date! Meld je nu aan via jouw saloncoach voor een van de volgende momenten:

Maandag 1 februari 2021
Tijd: 09:30