fbpx

Contact

Summery Cosmedical Group

Elke werkdag bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur
Tel. 074 278 3500
E-mail: info@summery.nl

Experience Center: Bokdamsweg 1, Bornerbroek

Bekijk alle contactgegevens

Interview met

Brenda Bax

The BeautyCompany

Wooooo…Wat wordt het spannend zondag aanstaande. Wie mag zich winnaar noemen van de Beauty Award 2021? Vol trots kunnen we meedelen dat Brenda Bax van The BeautyCompany genomineerd is als schoonheidsspecialist van het jaar. Voor ons reden om deze enthousiaste dame en op en top vakvrouw eens even het hemd van het lijf te vragen. Want, genomineerd worden; Hoe doe je dat, wat komt er bij kijken en wat betekent het voor je salon? Lees het hier.

Waarom heb je besloten mee te doen?
Na jaren zoeken, uitproberen, switchen en opnieuw beginnen leek eindelijk alles te kloppen in mijn salon. Het gevoel was goed en ik was enorm benieuwd wat een professionele vakjury van mijn salon en ondernemerschap zou vinden.

Wat heeft deze award- journey jou tot nu toe gebracht?
Vanaf het moment dat ik besloot mee te doen was het direct een groot avontuur! Het maken van de inzending, het schrijven van de teksten daarvoor en de fotoshoot in de salon gaven mij al veel inzicht in wat ik allemaal doe en vooral waarom ik het doe. Toen eenmaal de mystery guest was geweest werd het écht serieus… Op 17 januari werden de nominaties bekend gemaakt en het was echt onwijs gaaf om te horen dat ik een van de genomineerden was. Het jurygesprek en de dag met de andere genomineerden waren super leuk om mee te maken. De kritische vragen van de jury hebben me meer inzicht gegeven en tegelijkertijd ook wel aan het denken gezet. Daardoor heb ik zeker een aantal zaken aangepast en weet ik nu van bepaalde zaken beter waarom ik ze doe, zoals ik ze doe!

Waarom ben jij genomineerd?
Een bezoek aan The BeautyCompany is van A tot Z in de puntjes verzorgd. Vanaf het eerste contactmoment tot aan de nazorg in de weken na de behandeling staat de klant centraal. Het achterhalen van de klantwens en deze daarna boven verwachting in te vullen met de unieke combinatie van huidverjonging en wellness is onderscheidend voor mijn salon. Deze unieke combinatie zie je ook terug in het advies voor de verzorging thuis. Alles is gericht op resultaat én comfort voor de klant. Een advies moet bij een klant passen omdat zij er anders misschien wel mee aan de slag gaat maar het niet vol zal houden. Dan behaal je ook geen resultaat. 
Ik denk dat dit is waarom ik een nominatie voor de Beauty Award mocht ontvangen.

Hoe bereid je je voor op de uitreiking?
Omdat het een online uitreiking is moet ik met techniek aan de slag, dat wordt nog een hele uitdaging! Maar ook dat gaat zeker lukken! Ik ga de uitreiking samen met mijn gezin bekijken, lekker eten bestellen en hop in die galajurk op de bank voor de tv! De champagne zetten we klaar, want wie er ook wint, het is gewoon een feestje bij ons

Wat gaat winnen voor jou betekenen?
Het winnen van de Beauty Award is een enorm compliment én geeft de salon een fantastische boost. Het zal nog zichtbaarder zijn dat je bij mij echt in vertrouwde handen bent. Ik hoop dat ik bij kan dragen aan de professionalisering van de branche. Want een schoonheidsspecialiste kan tegenwoordig veel meer dan de meeste mensen denken. 

En stel, de winnaar is Brenda Bax, hoe gaat jij dit feestje vieren?
Met mijn klanten! Helaas eerst nog via social media maar zodra het weer echt kan ga ik een event organiseren in mijn salon. Heerlijk om al mijn klanten weer live samen te zien en op een gezellige en veilige manier te toosten op het succes van The BeautyCompany!