fbpx

Contact

Summery Cosmedical Group

Elke werkdag bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur
Tel. 074 278 3500
E-mail: info@summery.nl

Experience Center: Bokdamsweg 1, Bornerbroek

Bekijk alle contactgegevens

Interview met

Petra Oosterhuis

Petraas

Wooooo…Wat wordt het spannend zondag aanstaande. Wie mag zich winnaar noemen van de Beauty Award 2021? Wordt het Petra Oosterhuis van Petraas? Deze kanjer in huidverzorging won in 2018 al de Cenzaa Award en is nu genomineerd als schoonheidsspecialiste van het jaar. Benieuwd naar de successtory van deze uiterst gedreven en vakbekwame schoonheidsspecialiste? Lees het hier.

Je won al eens de Cenzaa Award, dat smaakte dus duidelijk naar meer?
Inderdaad, na de winst van de Cenzaa Award in 2018 bleef het maar kriebelen. Trots als een pauw was ik. En niet alleen ik! De reacties en felicitaties van mijn klanten waren niet alleen overweldigend, ook zij waren bijzonder trots op hun schoonheidsspecialiste. Eigenlijk zijn zij mijn drijfveer om nu mee te doen aan de Beauty Award. Zo wil ik hen en mijn omgeving laten zien hoe je voor het hoogst haalbare gaat en je professioneel je vak kan uitoefenen.

Wat heeft deze award- journey jou tot nu toe gebracht?
Het was een ware rollercoaster. Eerst de onzekerheid van ‘ben ik wel goed genoeg’ en daarna weer die enthousiaste collega’s en klanten die mij het heel duidelijk maakten. Doen! En dan die spannende tijd, afwachten of ik genomineerd zou worden? In januari kwam de euforie toen ik hoorde dat ik inderdaad bij de beste drie van Noord Nederland behoor. Hoe gaaf is dat! Het bracht mij even op een grote roze wolk! En nu zo vlak voor de uitreiking weer die kriebels in mijn buik; ik kan echt niet wachten op dat laatste stukje…’en de winnaar is…’.   

Waarom denk je dat juist jij genomineerd bent?
Na elke behandeling geldt voor mij dat iedere klant moet denken ‘er gaat niets boven Petraas’. Mijn vak neem ik echt uiterst serieus en ik vind het enorm belangrijk het vak professioneel op de kaart te zetten. Met passie, kennis en persoonlijke benadering ben ik samen met mijn klanten naar een high-end dienstverleningsconcept toegegroeid, waarbij ik mijzelf zowel vakinhoudelijk als als ondernemer sterk heb ontwikkeld.   

Ben je al helemaal klaar voor de uitreiking?
Hartstikke jammer natuurlijk dat de uitreiking online moet plaatsvinden. Maar er zitten ook wel voordelen aan. Doordat het online is heb ik al mijn klanten voor deze Gala Avond kunnen uitnodigen, dat was natuurlijk anders nooit mogelijk geweest. Verder is het vooral afwachten nu; ik heb er alles aangedaan om hier nu te staan, het oordeel is aan de jury!    

Wat gaat winst voor jou betekenen?
De uitreiking is voor mij sowieso de afsluiting van een bijzondere en spannende periode. Winst wordt natuurlijk groots gevierd als straks alles weer mogelijk is. Nu staat er uiteraard wel vast een fles champagne klaar en kunnen mijn klanten uitkijken naar een traktatie. Voor mij persoonlijk is de Beauty Award de ‘Oscar van de Beauty Branche’ en die binnen slepen is iets waar je je hele leven trots op kan zijn!