fbpx

Contact

Summery Cosmedical Group

Elke werkdag bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur
Tel. 074 278 3500
E-mail: info@summery.nl

Experience Center: Bokdamsweg 1, Bornerbroek

Bekijk alle contactgegevens

Interview met

Romee de Boer

Beautimo

Wooooo…Wat wordt het spannend zondag aanstaande. Zeker voor Romee de Boer van Beautimo. Deze jonge schoonheidsspecialiste is genomineerd als Newcomer of the Year van de Beauty Award 2021. De jonge topper in de beauty branche heeft duidelijk een grote ambitie en deze nominatie inspireert haar alleen nog maar meer! Vol trots leven we met haar mee naar zondag toe. Jij toch ook? Lees hier meer.

Waarom heb je deelgenomen aan de Beauty Award?
Meedoen aan de Beauty Award is een unieke ervaring en het maakt me er bewust van waar mijn salon staat binnen de beauty branche. Als jonge ondernemer heb ik mij ingeschreven om te ervaren hoe dit proces verloopt en wat ik ervan zou kunnen leren. Daarbij denk ik dat meedoen mij helpt om mijn ambities waar te maken om verder te groeien. Ik ben trots op wat ik als jonge ondernemer in korte tijd heb bereikt en het inspireert me om door te gaan en nog beter en succesvoller te worden.   

Hoe heeft deze award-journey er voor jou uitgezien?
Alleen maar heel positief! Ondanks dat de gala uitreiking twee keer is uitgesteld heb ik al zoveel nieuwe initiatieven mogen ervaren! Een mooi voorbeeld hiervan is de cover en een interview in de startergids van de Anbos. Door de nominatie ben ik ook heel anders naar mijn dienstverlening en bepaalde behandelingen gaan kijken.

Waarom ben jij genomineerd?
In korte tijd ben ik zowel als schoonheidsspecialiste als ondernemer enorm gegroeid. Niet alleen op vakinhoudelijk gebied maar ook bij het nemen van initiatieven om mijn bedrijf beter te runnen. Van klanten behandelen, cursussen, administratie tot marketing. Gestart met nul klanten en nu de hele week vol geboekt! Daarbij laten mijn klanten vaak weten hoe fijn de behandeling was en dat is waar ik het allemaal eigenlijk echt voor doe! Veel klanten vinden het ook erg prettig dat ik de rust en tijd neem om hun verhaal aan te horen. Elke klant is uniek en speciaal en het is dan ook belangrijk dit uit te stralen. Zo wil jezelf toch ook behandeld worden!

Hoe bereid jij je voor op de uitreiking?
Vooralsnog laat ik het allemaal rustig op me afkomen. Het wordt hoe dan ook een fantastische avond! Met een lekker hapje en drankje maken we er ‘thuis gala’ feest van. Ik ga zeker een feestelijk outfit aan trekken, want je weet natuurlijk maar nooit wat er gebeurt die avond…!

Wat gaat winnen voor jou betekenen?
Ondanks mijn vakkennis en de specialisaties die ik in huis heb, ben ik nog lang niet uitgeleerd! Mijn ambitie om verder te groeien is groot en hierbij helpt het winnen van de Beauty Awards met de media-aandacht die daarbij hoort natuurlijk enorm. Maar het belangrijkste voor mij is de erkenning en de bekroning van mijn werk als schoonheidsspecialiste.

Wat doe je als je hoort dat Romee de winner is?
Dan ga ik eerst heel hard gillen van blijdschap! Mega trost zijn en vervolgens genieten van alle aandacht die op me afkomt. Uiteraard ga ik dit uitgebreid vieren met mijn klanten in de salon, met (alcoholvrije) champagne en taart!