fbpx

Contact

Summery Cosmedical Group

Elke werkdag bereikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur
Tel. 074 278 3500
E-mail: info@summery.nl

Experience Center: Bokdamsweg 1, Bornerbroek

Bekijk alle contactgegevens

Interview met

Romee de Boer

Beautimo

De naam van haar salon is ‘Beautimo’ afgeleid van de woorden beautiful moments. Vorig jaar stond haar zelf een onvergetelijk moment te wachten toen Romee de Boer de Beauty Award ‘Newcomer of the Year’ in de wacht sleepte. Een kers op de taart van al het werk dat deze begin twintiger nu al heeft verzet als young professional. De erkenning bracht veel teweeg in haar carrière en daarom vonden wij het tijd Romee opnieuw te spreken. Gewoon om eens te kijken hoe het met haar gaat.

Hoe is het nu met je, Romee?
Het gaat heel goed. Ik heb het superdruk in mijn salon. Na het winnen van de Beauty Award kwam er ontzettend veel op mij af. Diverse interviews en ik leerde veel nieuwe mensen en producten kennen. Daarvan is de rust weer teruggekeerd, maar qua klanten heb ik het nog steeds enorm druk.

Wat heeft het winnen van deze bijzondere vakprijs jou gebracht?
Vooral veel nieuwe klanten die toch wel graag een heerlijke behandeling willen. Ik verzorg ook nagels, maar door het winnen van de Beauty Award krijg ik steeds meer klanten die op zoek zijn naar huidverbetering en dat is mijn doel.

Wat is de volgende stap?
De volgende stap is een hele spannende stap, namelijk een nieuw pand zoeken. Ik zou heel graag meer ruimte willen met diverse plekken, zodat ik bijvoorbeeld eens iemand kan aannemen en nog verder kan groeien met Beautimo.

Wie of wat inspireert jou?
Oei, dat vind ik een lastige vraag. Ik denk dat ik vooral mijzelf inspireer. Ik volg geheel mijn eigen weg en doe vooral dingen waar ik zelf veel positieve energie van krijg.

Welke award sleep jij de volgende keer in de wacht en waarom?
Het staat zeker op mijn lijstje om nog eens mee te doen met de Beauty Award en dan de categorie schoonheidsspecialiste van het jaar. Maar ik wil eerst meer groeien en vernieuwen, zodat ik in mijn inzending kan laten zien waar deze overwinning mij heeft gebracht en dat ik de jury opnieuw kan verrassen.

Je werkt hard, bent ambitieus en je zorgt ervoor dat jouw klanten optimaal ontspannen. Hoe zorg jij voor balans in jouw eigen leven?
Ik werk veel in en aan de salon. Omdat mijn werk mijn passie is, voelt dat niet zo. Ik zorg ervoor dat ik een standaard vrije dag per week heb en die houd ik dan ook wel echt vrij. Maar ondernemen zit toch 24/7 in je.

Wat wil je anderen meegeven ter inspiratie?
Als je twijfelt om mee te doen aan de Beauty Award zou ik zeggen, twijfel niet maar doe het meteen! Je leert er zoveel van, ook al win je misschien niet. Je krijgt inzicht in je eigen bedrijf en gaat echt nadenken over wat je wel en niet wil. Daarnaast: doe wat je het liefste doet, want daar haal je de meeste energie uit.